Miért akartátok a tesót gyermeketeknek?
Figyelt kérdés
2011. dec. 13. 21:40
1/7 fotucsok válasza:
?? Nem a gyermekemnek akarom, hanem magunknak, a családnak. De egyébként, ha arra gondolsz, akkor azért, mert nekem is van egy testvérem, akivel imádjuk egymást, és nagyon jó, hogy van ő nekem, és szeretném, ha az én gyerekeim is legalább ketten lennének, és egymás társai tudnának lenni, még a civakodással együtt is.
2/7 anonim válasza:
Gyerekként sose legyen egyedül.Sok mindent szerintünk csak úgy tud megtanulni,ha van testvére.Mindig gondoljon másra is ne csak magára.Felnőttként pedig ha már mi nem leszünk,akkor is legyen valakije,akire számíthat.Fölhívhat telefonon stb
3/7 A kérdező kommentje:
Igen, erre gondoltam :)
2011. dec. 13. 21:51
4/7 anonim válasza:
Második vagyok.Mi nem vagyunk túl jó testvérek a nővéremmel,de tudom,hogy számíthatok rá,ha történne valami.És persze ő is én rám.
5/7 anonim válasza:
Nem csak kimondottan őmiatta szeretnénk még babát. Egyszerűen vágyunk még egy kisbabára, pedig a kislányunk se túl régen volt baba, most 2,5 éves.
(9 hetes vagyok)
6/7 anonim válasza:
Teljesen egyetertek az elottem szolokkal bar nekem nincs testverem,de hianyzott mindig is. EZenfelul imadtam terhesnek lenni,imadtam az allapotom,a hasam,hogy bennem novekedett,es a szulest.Megegyszer szerettem volna atelni mindenkeppen.Remelem meg lesz egy 3. baba majd kesobb meg, mert a ket kislanyom is imadja egymast,jo latni,hogy ilyen jo testverek:)
7/7 anonim válasza:
Azért akartunk testvért a gyerekeinknek, mert eleve 3 gyereket terveztünk és ez így nekünk természetes.
Nem akartunk egyetlen gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!