Szerintetek tegyem be simán a szekrénybe a ruhákat vagy csomagoljam őket?
Figyelt kérdés
29hetes vagyok de eddig sajnos már 2-szer voltam kórházban és nagyon tartok tőle,h.újra bekerülök.Szeretném,ha minnél előbb meglenne minden rendben,tisztán,ha ne adj Isten megint kórházban kötök ki.Napokban mostam át mindent és nem tudom hogyan lenne jó,h.ne legyen baj a ruhákkal,mibe csomagoljam vagy mehet be simán a szekrénybe?!2012. máj. 6. 08:20
1/7 anonim válasza:
mehet siman szekrénybe a sajtjaidat mosd csak ki ne aggódj
2/7 Ancs79 válasza:
Szia! Én holnap vonulok be a kórházba 30 hetesen és már csak a babókkal (ikrek) jövök haza, ezért mindent kimostam, anyum kivasalta tegnap és én zacskózva tettem el a szekrénybe. Nálunk a férjem állandóan nyitva hagy mindent és most a nyárfaszöszök és egyéb porok miatt úgy gondoltam, hogy így biztos tiszták és portalanok maradnak.
3/7 anonim válasza:
miért kellett kórházba menned 2x is?
4/7 anonim válasza:
Anno nem zacskóztam be:) ennyire nem kell aggódni emiatt.
5/7 A kérdező kommentje:
először nagyon véreztem aztán kinyiltam egy ujjnyira fertőzés miatt.De most már félek hogy előbb fog jönni a pici:(
2012. máj. 6. 10:14
6/7 anonim válasza:
Szia!Én is igy voltam.Kétszer voltam toxémia miatt kórházba.Én betettem a szekrénybe mellé tettem egy kicsomagolt babaszappant.Ez volt 29 hetesen most a 36.hetet töltöttem és szerencsére jól vagyunk.Nagyon elijesztettek minket is,hogy korababa lesz,de most még egy hét és nem számít annak.Kitartást neked!!Tudom milyen szörnyű rettegni terhesség alatt pedig sokan azt mondják ez a legszebb időszak,hát már akinek.Én is irigyeltem mindíg azokat akik mosollyal az arcukon jönnek ki az orvostól én általában sírva.:(
7/7 anonim válasza:
ikres kismami hh ennyi időre kell befeküdnöd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!