Hány hetesen kezdtétek a ruhácskákat átmosni, vasalni, bepakolni a szekrénybe stb?
Én ahogy veszegettem apránként a babacuccokat, textilpelusokat úgy mostam is, vasaltam is őket. Jól elszeparált helyen tartom őket, és már a 18.héten elkezdtem vásárolni. Most 30 hetes vagyok, már jó sokminden megvan. Holnap veszünk hordozót, nagyobb dolgok is megvannak.
Tehát mosás vasalás folyamatosan megy. Ágyneműt nem vettem még a picinek, meg matracot, és rá plédet. De 35.hétre mindennel szépen lassan el akarok készülni.
Jó készülődést Neked!
Én amiket kaptam és vettem eddig,már 24 hetesen kimostam és vasaltam.Jól zár a szekrény,úgyhogy nem porosodnak be a ruhácskák.Szerintem is jobb folyamatosan,mint nagy pocival mindent egyszerre.
26hetes pocis
Én nem is hallgatnék másra,szerintem ezt mindenki maga érzi,hogy mikor jött el a készülődés ideje.Én 3szor voltam kórházba már,utoljára mikor kijöttem eszeveszett tempóban kezdtem vásárolni,mosni vasalni,mert megőrültem volna ha nem lehetek ott a vásárlásnál,vagy nem én mosom a Picurkám holmijait.Ha kell inkább a végéig kimosom még egyszer,de tudom,hogy ezt én csináltam.
34 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!