Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor, es mivel celszeru...

Mikor, es mivel celszeru atmosni a babaagyat, bababutorokat, kiegeszitoket, es kimosni a kis ruhacskakat?

Figyelt kérdés
26 hetes vagyok, de mar alig varom, hogy mindent keszen lassak a pici lanyom szobajaban:-)
2009. máj. 5. 12:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Babaágyat, bútorokat én domesztoszos vízzel mostam le.A babaruhákat, ágynemüt nem allergizáló mosóporral és öblitővel.A 34. hét előtt nem érdemes ezeket megcsinálni mert mire használatba kerül már tiszta poros lesz.
2009. máj. 5. 12:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Én a ruhákhoz és egyéb textiliákhoz sak folyékony mosószert használok, és senzitiv öblítőt. A matracot gőztisztítóval fertőtlenítettem. A kiságyat először domesztosal, majd többször tiszta vízzel mostam át.
2009. máj. 5. 12:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Én mindent gőztisztítóval fertőtlenítettem át.

A ruhákhoz bio öblítőt használok és mindenből bio nem allergizáló dolgot vettünk a babának...

2009. máj. 5. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!