Illetve egy régi gyerekszekrénysorunk van még, amit felújítottunk. (az én férjem is asztalos. :))
2011. febr. 15. 21:29
4/13 A kérdező kommentje:
milyen jól jön egy asztalos a háznál!:D
2011. febr. 15. 21:31
5/13 anonim válasza:
Kombi kiságy 40ezer, sokáig jó lesz (az én kiságyam lett volna, de mint kiderült már nem tudtuk rendesen helyrehozni)
Gyerekszekrénysor ingyen :) a férjemé volt. helyrepofoztuk, átfestettük lányosra. Sokkal jobban pakolós mint a mostaniak, tágasabb és igazi szekrénysor formája van csak kisebb méretben (alacsonyabb). No meg egyedi és csinos is lett.
2011. febr. 15. 21:58
6/13 anonim válasza:
Utolsó vagyok...fa babakonyhára vágyunk, de nagyon nagyon drágák :(
Nálunk minden fenyőből van. Mármint a bútorok. Nagyon szuperek!
2011. febr. 15. 22:28
8/13 anonim válasza:
egy 1973-as pelenkázós komódot bútorfóliáztunk-olyan, mintha új lenne. :) Ez a ruhásszekrénye is. Ezenkívül egy 9900 ft-os kiságyat vettünk az IKEÁ-ban, az én férjem nem asztalos, de barkácsolós, és egyszerüen meg tudja majd csinálni, hogy az egyik rácsot levesszük, így "kombi kiságynak" is jó. Nem kell drágát venni. Az 50ezer ft-os hintaszékért fájt is a szívem, de hát az nem kell feltétlenül... :)
2011. febr. 15. 22:36
9/13 anonim válasza:
Szintén a szoptatós fotel/hintaszék amit nagyon szeretnék, de nincsen rá keret!
2011. febr. 15. 22:51
10/13 anonim válasza:
JYSK-3 ajtós, 3 fiókos elemes szekrény 28 ezerért. Alsó+felső rész. bonyolult volt összeszerelni, a lyukak előre ki voltak fúrva, csak éppenséggel elfelejtették bejelölni hogy melyik elem hová való. :)
kiságy az kombi szintén. 30ezer volt háztól, szinte új, 2 hónapig hazsnálták.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!