22 hetes vagyok. Már kimostam és kivasaltam azokat a babaruhákat amiket folyamatosan kapok, és összehajtva szépen beraktam a szekrénybe, akkor mielőtt szülni megyek még egyszer mossam és vasaljam ki, vagy akkor már nem kell?
Figyelt kérdés
Azért csináltam már meg, mert olyan boldoggá tesz rendezgetni a manóm leendő ruháit, máris úgy érzem olyankor hogy már itt kint van velem, és már ez olyan "anyás".jó érzés.De akkor szülés előtt kezdjem előről?2009. jún. 15. 10:42
1/4 anonim válasza:
elhiszem, hogy jó érzés, vagyis tudom, hogy jó, de kicsit korai volt még :) azért még majdnem a fele hátra van, addig porosodik még rendesen. szóval én kimosnám őket újra majd még 1x :)
én 36 hetesen csináltam meg, de akkor már tudtam, hogy hamarosan szülök. 37. héten szültem :)
2/4 anonim válasza:
Szia! Én is ilyen korán elkezdtem kimosni őket, bár én azért mert azt mondták hogy nem fogom sokáig húzni már. Én csak átöblítettem előtte őket.
3/4 anonim válasza:
Én is mindent csak 36-37 hetesen mostam, vasaltam. Addig csak úgy voltak félrerakva a szekrényben.
Szerintem én kimosnám őket a végén még 1x.
4/4 anonim válasza:
Szia!
Én is így jártam,aztán a végén megcsináltam mégegyszer,szóval szerintem te is csináld majd meg.
Üdv:8hós baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!