Már kimostam, vasaltam mindenét a picinek 35 hetesen. Mégegyszer kimossam vagy nem lesz baja, ha ennyit áll a ruha a szekrénybe? Kiságyat se tudom, hogy összerakjuk-e.
Figyelt kérdés
Most 36 hetes vagyok,a méhszáj nyitott mostmár,bár végig 3100 volt most 2100 lett.Mikor érdemes összerakni a kiságyat,a baldahnra,ágynaműre ,stb. gondolok?2010. febr. 10. 08:49
1/5 anonim válasza:
Már én is rég kimostam mindent és össze van állítva a baldachin stb.is!Szerintem semmi baja nem lesz a ruháknak és különben sem jó túlsterilizálni a babát.
37 hetes kismama
2/5 anonim válasza:
a 34. hétre én is kész voltam a ruhák kimosásával, vasalásával. Mégegyszer ne fogom, nem lesz semmi baja a szekrényben. nekem a kiságy össze van rakva, csak nincs megágyazva. Azzal várok kb. a 37. hétig. Inkább én csinálom meg, mint a férjem. Maximum letakarom majd valamivel.
3/5 anonim válasza:
Gondolom, szekrénybe tetted, így ott nem porolódik. A kiságyat akár most is összerakhatjátok, vagy apa is, amikor a kórházban vagytok. Az ágyazás pár perc, akkor is megoldható, ha hazaértek. De ha mindent el akarsz készíteni, már most megcsinálhatjátok, meg is ágyazhatsz és letakarod egy takarófóliával vagy pléddel.
4/5 anonim válasza:
Nem kell mégegyszer kimosni őket. Elég, ha pormentes helyen vannak.
Könnyű szülést Neked!
22 hetes kismama
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a gyors válaszokat.Én is könnyű szülést kivánok mndenkinek!
2010. febr. 10. 09:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!