Kismama ruha. Mikortól?
Nacit a 20. héttől vettem, addigra már kényelmetlen, összegombolhatatlan volt a nemterhes nacim.
Most a 2. babámat várom, 8 hetes vagyok, és szorít minden ülve, úgyhogy 1 héten belül veszek nyári kismamanacit.
Nekem a bandázs nem jött be, idegesített. :S
Szia.
Én 14hetes vagyok, de még a régi nadrágjaimat hordom, igaz néha ki kell gombolnom. Amikor 6hetes voltam úgy éreztem én is mint te, hogy szorit a nadrág. Kb 2hétig tartott nálam ez az állapot a puffadás miatt.
Én majd úgy nagyjából a 20.hét körül kezdem el beszerezni a kismama ruhákat, mert már most el kezdtem kerekedni, de még jók a ruháim :)
Köszönöm a gyors választ!
Na, nekem bandázs tuti nem kell! Valamiért irtózom tőle (mármint a kinézetétől vagy nem is tudom).
Néztem ma nyári kismamanadrágot, de sajnos még bő volt derékban, szerintem kb. a 8-9. héten lesz rám jó. (Elvileg volt belőle kisebb is, csak már azt elvitték...) Meg valahogy még korainak is éreztem volna.
2. válaszolónak: igen, én is úgy gondoltam, hogy kb. a 20.héttől lesz igazán szükségem rájuk, csak ez a szorító érzés kicsit kellemetlen, de egész nap nem járkálhatok az irodában kigombolt nadrággal :))
3. válaszoló: akkor neked szerencséd volt a nyári időszakkal :) Azok a nadrágok valóban nagyon jók, csak sajnos én olyan a munkahelyre nem vehetek fel :(( Meló után én is pont ilyenekben flangálok :)
16:33-as: Bizony, hogy büszke leszek a pocimra, már alig várom, hogy szemmel látható legyen :) Amúgy a 12. hétig még a leendő nagyszülők előtt sem publikus a dolog, hát még a munkahelyen!
De amint a "szükség" úgy hozza, kismamaruhát fogok magamra húzni, és akkor hagy lássa mindenki :)
Harmadik vagyok.
Gratulálok a Csöppséghez, jó babavárást kívánok és jó egészséget. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!