36 hetes vagyok és furán érzem a hasam. Ez normális vagy azért csomagoljam össze a cuccom? A derekam fáj, és a hasam alja úgy fáj, mint mikor meghúzza az ember, olyan húzó érzés. Néha be is görcsöl és keményedik.
Ugye még van idő a szülésig? Vagy kell aggódnom? Egyre többször van jóslóm, ami már a 30. héttől van. Elég erősek is ilyenkor a görcsök, van hogy éjjel is felébredek rájuk.
Nem korai ez?
Mindenképp pakolj össze :) Az a tuti. Barátnőm épp 2 napja ment be szülni, 36 hetesen pedig előtte volt dokinál, semmi jel nem utalt arra hogy indulni készülne a baba.
Szegény ott kapkodott a cuccokkal, meg a férjét küldte haza szülés után összeszedni a holmikat :)
Első baba, nem gondolta hogy ilyen hamar meglesz.
Én mondjuk ilyen tünetekkel még hetekig húztam és 41.hétre szültem meg, de nálad lehet másképp!!
Amúgy a 36 hetesnek megszületett kisfiú eskü jobban vette az akadályokat mint anno az én kisfiam :) egyből ügyesen szopizott, az anyukának is beindult a teje, és 300 gramm pluszal jöttek haza!!!
Mi meg még régebben a fiammal jól megszenvedtünk, kezdve a fogyástól, a sárgulásig mindennel :)
Tehát maradhat még a babád, de ha már jönne az se nagy baj!!!
Nagyon köszönöm a válaszaitokat. Akkor azért inkább beteszem a táskába a cuccokat. Remélem még pár hétig bent marad a babám.
Első válaszoló, neked is majd könnyű szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!