Normális hogy ennyire és ennyiszer keményedik a hasam?
21.hétben járok
a dokim szerint azért keményedik mert mozog a pici.
De sokszor iszonyatos.Keményedik ha leülök,ha lefekszem,ha felkelek,ha pisilnem kell,ha pisilek...egyszóval rengetegszer.
azt mondta nem fontos a magnézium mert a méhszáj zárt.1 hete voltam nála és majd csak aug 18-án kell mennem.Azért szedjek valamilyen magnézium készítményt?
Huh, nekem annak idején azt mondta az orvosom, hogy napi 5-6 keményedésnél ha több van az gáz. Szedtem Magne B6-ot, de attól se lett jobb, akkor felírt egy Cordeflex nevű izomlazító gyógyszert.
De ha zárt a méhszáj, akkor nagy gáz nincsen. Bár lehet, hogy a helyedben elmennék másik orvoshoz is, hogy az mit mond erre.
kislányommal is így voltam.Ővele 25.héten be is kellett mennem visszatartásra.bent voltam 3 hetet.Próbálok pihenni de a házimunka és a 2,5 éves mellett nem könnyű..
Lehet érdemes lenne dokit váltanom..
Szia! Nem akarok rád ijeszteni, de szedj magnéziumot és ha tudsz, pihenj sokat.Nekem mindkét terhességemnél sokat keményedett, de másodszorra nem vettem annyira komolyan és sajnos a dokim sem, koraszülés lett belőle, szerencsére minden jól alakult, ma már 8 hós a fiam, de volt izgalom az elején!(34 hétben szültem)
Ha újra babás leszek, bizony nagyon figyelek a magnéziumra!Nekem a magne b6 nem is elég, és nekem is kb a 20 héttől keményedett, egyre többet, egyre hosszabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!