Mindent kivasaltok a babáknak?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 12. 11:02
1/12 anonim válasza:
Igen,csak a zoknit és a harisnyát nem.
2/12 anonim válasza:
Igen! Most is épp vasalok, de már a végén tartok, ezért most ejtőzöm itt egy kicsit. 1 éves baba anyukája
3/12 anonim válasza:
Én a születése előtt mindent kivasaltam, aztán amikor hazajöttünk a babával nem is jutott eszembe. Szóval többet nem vasaltam neki.
4/12 A kérdező kommentje:
:)))
2009. ápr. 12. 11:43
5/12 anonim válasza:
De egyébként mi baja lesz a babának, ha vasalatlan ruhát ad rá az ember?
6/12 anonim válasza:
Én utálok vasalni, de a védőnő azt ajánlotta, hogy mivel a vasalás fertőtlenít is 1 éves korig mindent vasaljunk. A kislányom most lesz 1 éves, kb 1 hónapja a nem gyűrődő nadrágokat, a harisnyákat, zoknikat már nem vasalom.
7/12 anonim válasza:
Én negatív példa leszek.. :( :))) Első héten MINDENT vasaltam, utána semmit! :) 5 hónapos, makkegészséges, gyönyörű bőrű gyerekünk van.
8/12 anonim válasza:
Én nem is a fertőtlenítés miatt vasalok,hanem mert nagyon gyűröttek a ruhák,sajnos,nagyon vízköves a víz,és a mosógép sem egy szuper -modern valami,így muszáj vagyok vasalni.:-(
9/12 anonim válasza:
Csak első alkalommal vasaltam, még a készülődéskor, születése előtt. Az én gépem szépen mos, vigyázok a teregetésnél, és nem hajtogatva tárolom a babaruhákat, hanem kiterítve. Még senkinek nem tűnt fel, h' nincs vasalva. Ezt a fertőtlenítés dolgot meg nem igazán értem. Milyen kórokozók hemzsegnek a ruhákban mosás után, amit a vasalás megöl? Konkrét példát írhatna valaki, akinek ez a szent meggyőződése. Szóval biztos antipatikus a válaszom, de én nem vagyok hajlandó felesleges dolgokkal tölteni az életem.
10/12 anonim válasza:
Nem vasalok. Teregetésnél kihúzogatom a ruhákat, és kész. A vasalásra szánt időt pihenem, vagy a gyerekemmel töltöm. Kivételek ez alól a pelusok, amik vasalva vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!