8 hónapos babáknak milyen cipőt/csizmát adtok a lábára ha sétálni mentek?
Vettünk egy cipőt a skálában, nem valami vastag, de mivel itt a tél, úgy voltunk vele, addig jó lesz, de folyton esik le a lábáról, van h két percenként leesik róla. Olyan anyagos, de cipő formája van, a fűzőt nem lehet megkötni, az gumis, s úgy van a cipőn mint ha rendes fűző lenne, azzal a különbséggel h nem megkötös, s az elég szépen tágul.
Majd vettünk a HM-ben egy csizmát, ami szintén leesik a lábáról. Az hátul tépőzáras, s velur anyagú.
Belül jó bundás. 18/19-est vettünk, mert a 17/18-as kicsi volt a lábára, amit vettünk viszont 2-3 cm-vle nagyobb. Puha talpúban nem volt nagyobb, így elég masszív a talpa, viszont úgy voltunk vele, mivel meleg, így a kocsiban jó. Járni ülni nem tud még, se mászni.
A babátoknak milyen cipője van, hol vettétek (bolt), s kb. milyen árban? Ja, s mennyire vált be?
Náatok is mindig leesik a kicsi lábáról?
Eléggé idegesítő számomra, h percenként meg kell állnom, s vagy a zebra közepére vissza kell mennem, vagy ha nem veszem észre h elhagytuk, idegenek hozzák utánnam.
Ugyanolyan kis szőrös kocsicipője volt fiamnak mint amit az első linkelt! Én nagyon szerettem, soha nem esett le a lábáról, és jó melegen tartotta.
Viszont ezzel a bundazsák dologgal bajba vagyok. Tavaly télen még a nagy babakocsit használtuk, amihez volt lábzsák, azt elégnek is tartottam overállal együtt.
Most viszont már 20 hónapos múlt (februárban lesz 2 éves) megy ezerrel a gyerkőc, és csak sport kocsit használunk. Szerintetek kéne bele neki olyasmi bundazsák, mint az első linkelt?
Bocsi az offért, de most elbizonytalanodtam egy kicsit.
Nekünk most kettő van. Az egyik egy puha talpú, kötött, belül szőrös kiscsizma. Az eddig jó volt, de most nem fordul már bele a lába. :(
A másik egy tornacipő jellegű cipő. De nem csak "fűzős", hanem van rajta keresztben egy tépőzár is. Ezt még sosem hagytuk el, mindig rajta marad.
A bundazsákkal kapcsolatban kérdeznék, amit belinkeltél:
Ez minden babakocsihoz jó? Úgy értem, hogy mi télen többnyire a nagyobbat használjuk, Mama love márkájút (Giraffe clubos), s van egy másik, amit ritkábban, most még főként utazáskor vesszük hasznát, piere cardin PS650 ha jól emlékszem a típusra:)
S ti ott rendeltétek, amit belinkeltél üzletet, ott mennyi a szállítási költség? nem tudod-e véletlenül? Mi Budapestiek vagyunk.
Itt is vna a Brendonban, ami univerzális, de az 9990 ft, ami nekünk nagy összeg. Egy fizuból élünk, s most szeretnénk albiba költözni.
S cipőnél ti most milyet használtok, hogy már tud járni a fiad?
Esetleg nem tudnál olyat linkelni, amit később, ha már járni tud is, tudná hordani? Vagy az addigra kinőné? Nem tudom, milyen gyorsan nő a kisbabák lába :)
Viszont a fiam, hosszra 3 hetente nő 1-1,5 cm-t :)
S nme cipővel kapcsolatban, ha most 73 cm, s vennék neki 80-as overállt, az elég vagy inkább nagyobbat vegyek? Mennyre húzza ki a telet vele?
A babánknak Freycoo cipője van, weboldalt sajnos nem enged linkelni a szűrő, de ezt írják róla: "Valódi bőr puhatalpú cipő. Talpán két kopáscsökkentő és csúszásgátló gumibetéttel. A könnyebb fel- és levételt tépőzár segíti. Viselését kül- és beltérre egyaránt ajánljuk." (Cinege Cipő)
Igaz, hogy ahogy hűl le a levegő, csizmán gondolkodok én is. A jelenlegit jó vastag zoknival adom rá, még nem hagytuk el, a tépőzárat szorosra állítottam.
A lakásban is ebben mászik, most próbál bútorba kapaszkodva lépegetni, úgy látom, nem zavarja, hogy a lábán van, talán mert puha talpú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!