Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hülye kérdés lehet, de ti...

Hülye kérdés lehet, de ti szoktatok horror filmet nézni terhesen?

Figyelt kérdés
A félelem miatt kérdezem,én nagyon fosós vagyok és inkább nem nézem,mert terhesen ezek az érzések bestresszelnének,ami nem jó a babának! Ti hogy vagytok ezzel?

2013. júl. 4. 11:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem nézek horrort sem nemterhesen, sem terhesen.
2013. júl. 4. 11:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Én szeretem a horror filmeket, de várandósan nem nézek, pont azért amit írtál mert bestresszelnék. Múltkor elkezdtem egyet nézni, de kikapcsoltam mert akármennyire megpróbáltam nem izgulni, mégis hatással volt rám. Azóta sem nézek, majd ha megszületik a kisbabám és mélyen alszik a másik szobába. :D
2013. júl. 4. 11:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem terhesen sem nézem :)
2013. júl. 4. 11:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Én simán néztem terhesen. Amúgy is szeretem az ilyen filmeket. Nem izgulok rajta jobban, mint egy bármilyen más eseménydús filmen. A babámnak pedig semmi baja nem lett, azért ennyire nem kell óvni mindentől a pocaklakókat :-D
2013. júl. 4. 11:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Terhesség előtt imádtam az olyan igazán befos@tós filmeket, nem a vérengzőset, hanem az ijesztőeket. Néztem egy sorozatot a Supernatural-t, ahogy terhes lettem, szó szerint nem esett jól nézni ezeket és nem is néztem, azóta se tért vissza az igényem, hogy nézzem. Pedig már 2,5 éves a fiam.
2013. júl. 4. 12:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Simán! Nem az ijesztő filmeket szeretem, hanem pl a Walking Dead sorozatot, tele van zombikkal. De emellett jó a sztorija is :) Szülés óta egyedül azokat a sztorikat nem bírom ahol gyerekeket bántanak (a Híradót sem!), az állatkínzásról szóló híreket pedig előtte sem hallgattam meg soha.
2013. júl. 4. 12:13
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Bevallom őszintén,hogy még nem terhesen sem nézem őket,de most aztán főleg!

2013. júl. 5. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!