Baj ha nem mindig mocorog a baba? 21 hetes terhesen nem érzem minden nap mozogni. Ti is így voltatok ezzel?
Figyelt kérdés
19. héttől érzem határozottan a mozgását, de sajnos nem minden nap.. általánosan reggel, délben és este mocorog kb 10- 15 percet, de van olyan , hogy 1-2 napig semmi. Szerintetek gond lehet, vagy másnál is így volt ez?2013. júl. 2. 09:20
1/5 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem gond. Én a másodikat várom, ennyi idős vagyok, mint te, és én sem mindig érzem. Mondjuk nekem hájas a hasfalam is. Erőteljes rúgásokra a 24. héttől számítok kb.
2/5 anonim válasza:
én se éreztem, engem is aggasztott, de persze semmi gond nincs ezzel, aztán a 22-23.-tól most már mindennap rengeteget érzem :)
3/5 anonim válasza:
Szia! 22. heten vagyok, minden nap rugdos, bar engem is foleg, ha valami nem tetszik neki, ertsd lefekszem, es nem a kis popijat ringatom:-) Lanyomnal is igy volt, nem aggodom, addig van nyugi, amig nem vadul:-) Lanyom a vegen elegge be volt porogve:-) kitartast, kellemes babavarast:-)
4/5 anonim válasza:
van, hogy én se éreztem egy egész napig. aztán másnap megint mocorgott. lehet, hogy mocorog ám, csak nem érzed.
mikor szívhangot nézett a doki, kérdezte, hogy mindig ilyen sokat mocorog a baba? én meg nem is éreztem semmit, csak hallottam én is, hogy recseg a szívhangfigyelő, ami a mozgástól volt :)
30 hkm
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a megnyugtatást, remélem hamar eltelik a maradék idő, és végre a kezemben tarthatom a kisfiamat.
boldog babavárást nektek is!:)
2013. júl. 2. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!