Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek mennyi a valószínű...

Szerintetek mennyi a valószínűsége h. megmaradt a baba? Mennyinek kell. lennie a hcg szintnek 10-14 napos terhesen?

Figyelt kérdés
Múlt hèt kedden csin egy tesztet ami negatív lett. de szombaton már.pozitív lett. de szombat d.u. elkezdtem vèrezni. de azóta mèg 2 teszt az az õsszesen 3 teszt lett pozitív lett. tegnap a vèrembõl 3.10 hcg-t állapítottak meg. de hètfõn az orvos megvizsgált nem.látott terhessèget. jövõhèten kell megismètelni a vèrvètelt. Attól függ h megmarad e a baba h nõ v csökken a hcg mèrtèke. 3 hetes korban a hcg 5 ès 50között van egy várandóz anyának.èn.kb 10-14 napos terhes lehetek tesztek alapján. kèrlek.titeket írjatok!

#terhesség #koria vetèlès
2013. jún. 6. 14:08
 1/7 anonim ***** válasza:
mikor volt az utolsó menstruációd első napja? Onnan lehet viszonyítani arra, hogy jelenleg mennyi hcg-nek kell lennie
2013. jún. 6. 14:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Hivatalosan 5 alatt nem beszélünk terhességről
2013. jún. 6. 14:31
 3/7 A kérdező kommentje:
ápr 30 án volt utoljára.akk valószìnû h elvetèltem??? :(
2013. jún. 6. 14:36
 4/7 A kérdező kommentje:
de a doki azt mondta h ez a vèrvètel kivètelesen terhessèget muttatja akk már ne is remènykedjek??
2013. jún. 6. 14:38
 5/7 anonim ***** válasza:

akkor 31 napja jött meg utoljára ezek szerint

itt meg tudod nézni, hogy alakul a hcg szint:

[link]

ha tegnap 30 naposan 3,1 volt csak, akkor nem érdemes nagyon babában gondolkodni. :-(

4-426 között kellene lennie 28 naposan

szerintem ez korai vetélés volt, amiről a legtöbb nő nem is tud, észre sem veszi

2013. jún. 6. 14:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez biztos, hogy nem terhesség. Ha ilyenkor 100 alatt van az nem terhesség. Nekem 305 volt már a 14. napon.
2013. jún. 6. 14:49
 7/7 A kérdező kommentje:
hmmm.köszi. a válaszokat
2013. jún. 6. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!