Mivel szokás elmenni táppénzre terhesen? Tudnátok segíteni?
29 hetes vagyok, a jövő héttől szeretném befejezni a munkát. Fogadott orvosom nincs. Ma voltam az sztk-ban, ahol azt mondták ők nem tudnak felvenni, ha a háziorvos kiír szive joga. A háziorvos viszont csak nőgyógyász javaslatra venne fel. Ilyenkor mi a szokás? Dolgoznom kell akkor is ha nem bírom? Nem kényeskedni akarok, de tényleg fizikailag nem bírok már annyit. Ha reggel 6os műszakot kapok, 3:30kor kell kelnem, másfél óra oda, másfél vissza, ha csak délre megyek akkor viszont este tízig bent vagyok, fél12re érek haza. Első nap még jó, de második naptól már sokat feszül a hasam, fáradt vagyok, stb. Ráadásul elég sok a stressz meg a mindenféle ember (repteres vagyok), tébyleg nem szeretnék már tovább bejárni a saját meg a picim érdekében sem!
Aki tud segítsen! Köszönöm!
Az orvosnak is elmondtad a panaszaidat?
Ha igen, akkor elég bunkó a doki. Próbáld meg másik nőgyógyásznál. Én Nővédelmi Központba jártam, ott szó nélkül táppénzre vett a nőgyógyász, mikor már nem bírtam dolgozni.
En is a haziorvosommal irattattam ki magam. Nem is kellett indokolnom, szo nelkul kiirt. Igazolast sem kellett vinnem a nogyogyasztol. Videkrol jartam fel pestre 2-2ora volt a buszozas, volt elotte mar 1 vetelesem. Nem mertem kockaztatni...
Azota is folyamatosan gond nelkul tappenzen vagyok.
28hkm
Én 17 hetes korom óta táppénzen vagyok.
Egyszerűen csak elmondtam a nődokinak hogy most már nem szeretnék dolizni sokat keményedek és a lábaim vizesednek(ülő munkát végeztem)
Ő adott egy papírt amit a házi orvosnak oda adtam és ő felvett beteg állományba.
Máig abban vagyok nem értem miért kellene magyarázkodnod.
27hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!