Alvás terhesen?

Figyelt kérdés
Itt olvastam egy régi kérdésben,hogy bal oldalon nem jó aludni...igaz?A másik,hogy reggelente hason ébredek.Nem lesz baj?22hkm
2013. júl. 2. 16:23
 1/10 anonim ***** válasza:

Pont, hogy bal oldalon kellene feküdni :D

Gondolom ha a babát zavarja, hogy hason fekszel, akkor úgyis jelezni fog. Én a 10. hét óta nem fekszek hason kb. (előtte csak úgy tudtam aludni).

34 hkm

2013. júl. 2. 16:30
 2/10 A kérdező kommentje:
Akkor miért nem jó a jobboldal??
2013. júl. 2. 16:46
 3/10 anonim ***** válasza:
Hason én már rég nem tudok aludni.Vagy a bal,vagy a jobb oldalt...Fogalmam nincs miért mondják a bal oldali fekvést jobbnak...Néha amúgy háton ébredek.
2013. júl. 2. 16:50
 4/10 anonim ***** válasza:
nekem jelen pillanatban, 24 hetesen, háton a legjobb. hiába mondják, így vagy úgy kellene feküdni, ha úgy nem megy és kész:D
2013. júl. 2. 17:15
 5/10 anonim ***** válasza:
Első terhességemnél is leggyakrabban háton aludtam, most is. Nekem nem kényelmetlen és így valószínűleg az ereket sem nyomom, mert akkor rosszul lennék. Hason nem tudok aludni.2 oldalt igen, de sokszor hamar elalszom a végtagjaimat. Nem terhesen hason alszom csak és már nagyon hiányzik egy jó kis párnába fejet túró mély alvás ! 29.5 hkm
2013. júl. 2. 17:31
 6/10 anonim ***** válasza:
A bal oldalon úgy hallottam azért nem jó feküdni még nem terhesen is,mert azon az oldalon van a szív.
2013. júl. 2. 17:41
 7/10 A kérdező kommentje:
2013. júl. 2. 17:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Aludj úgy ahogy kényelmes. Ha a babának nem tetszik úgy is jelezni fogja.
2013. júl. 2. 18:15
 9/10 Ananke ***** válasza:
Én azt hallottam azért jó a bal oldalon aludni,mert akkor jobb a vérellátás.A háton meg azért nem jó,mert többször kell pisilni menni,mert nyomódik a hólyag.Ez nálam be is jön. :) De tényleg feküdj azön amelyik kényelmes vagy amelyiken tudsz,én is ezt csinálom :) Jó babavárást! 22+3 hkm.
2013. júl. 2. 20:41
 10/10 anonim ***** válasza:

Na probáljon meg valaki egész éjjel bal oldalon aludni..)))Sztem nyomin kel fel..))

Ez hülyeség első babámnál hol jobb hol bal oldalon aludtam előtte hason...igy alig tudtam aludni...most a másodiknál szintén forgok szopipárnával alszom igy kényelmes nem lett baja babámnak hogy forogtam)))

2013. júl. 2. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!