Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen a hason alvás kárt...

Terhesen a hason alvás kárt okozhat a babának?

Figyelt kérdés
1 hónapos vagyok kb..e hason alvás gondot okozhat?én szinte csak ugy tudok elaludni,gondolom a későbbiekben aludni sem nagyon tudok majd ezmiatt vagy tévedek?
2012. szept. 12. 23:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem okoz gondot, amíg nem kényelmetlen. Érezni fogod, ha úgy már nem kényelmes, és automatikusan pózt váltasz. Én kb. a 16. hétig aludtam hason. Én is nagyon hason alvós voltam, de a kénytelen voltam váltani. :) Én tudtam aludni úgy is. :) Amúgy az az érdekes, hogy már lassan 2,5 éve, hogy szültem, de már sosem alszom hason, annyira elszoktam tőle a terhesség alatt.

Szóval ne izgulj, igazodsz majd a változásokhoz, és fogsz tudni aludni.

2012. szept. 12. 23:52
 2/3 anonim ***** válasza:

15-16. hetig aludtam teljesen hason, 20. hetig kb felhason. Ugy, hogy az egyik labamat felhuztam:)

Aludj ameddig jol esik. Kesobb majd a baba ugyis jelez ha nem jo neki:) addig meg nyugodtan!

26 hkm

2012. szept. 13. 08:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is ezen aggódtam,de megnyugtatott a védőnő,hogy,amíg nem kényelmetlen addig nyugodtan lehet hason aludni.Én már 19 hetes vagyok,de még nagyon kényelmes hason...fél hason aludni:) De mondjuk nekem mázlim is van,mert csak annyi felesleg van rajtam,amit a pici+méhlepény+magzatvíz tesz ki....Tehát ne aggódj!Boldog babavárást!
2012. szept. 13. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!