Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj okozok ha 38 hetes terhese...

Baj okozok ha 38 hetes terhesen majd elkezdem a mellszivást ha jönne tej lefagyasztanám csak hogy beinduljon a tejtermelödés?

Figyelt kérdés
2012. szept. 10. 11:34
 1/7 anonim ***** válasza:

TILOS!!! Nem szabad erőltetni, a tejtermelődés az a szülés után indul be, előtte a tejtermelésre max gyakorolnak a tejmirigyek(előtej).

A szülés után meg elég a babát mellre tenni, és hagyni, hogy a kicsi beindítsa a dolgokat.

2012. szept. 10. 11:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Neee!A szülés után fog belövellni,beindulni hormonok hatására.Ezzel csak fájdalmat okozol magadnak és beindíthatja a szülést.Nyugi az elején biztosan több lesz a tejed,mint amennyit meg tud enni a pici,majd akkor fagyasztgasd! :) Türelem,és kitartást a végéhez(ami a kezdet!)
2012. szept. 10. 11:42
 3/7 anonim ***** válasza:
37%

Az elő tejet hiába fagyasztod le, az még szinte csak víz. Nincs benne annyi tápanyag. Az igazi tej a szüléstől indul be, addigra lesznek benne olyan tápanyagok, vitaminok, amire a babának szüksége van. Szerintem teljesen felesleges.

Nem biztos, hogy jót teszel vele

2012. szept. 10. 11:43
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm akkor nem teszem
2012. szept. 10. 11:44
 5/7 anonim ***** válasza:

Az az előtej amit a szülés hatására tud szopizni a kicsi azt mondják olyan, mint egy védőoltás.

Ne tedd!

2012. szept. 10. 11:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! Már előttem leírták a többiek, hogy miért ne tedd. De még annyit hozzátennék, hogy ha nincs szoptatáshoz edzve a bimbód, akár ki is sebesedhet, és akkor szülés után elég keserves lenne szoptatni. Annyi tej úgysem jönne, amit érdemes lenne lefagyasztani.
2012. szept. 10. 13:24
 7/7 anonim ***** válasza:

De a szoptatáshoz nem lehet edzeni a bimbót. Azzal ha ingerli a bimbót törcsivel meg tudom is én mivel, azzal max a szülést indítja be, de a bimbót nem edzi. A szoptatást csak a babával lehet gyakorolni. Arra meg meg kell kérni a csecsemősök közül valakit, hogy segítsen mellre tenni a picit, hogy rendesen bekapja a baba a bimbót.

3év szoptatás után nekem csak akkor volt sebes a mellem, amikor már volt foguk a gyerekeknek, és haraptak.

2012. szept. 11. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!