Baj okozok ha 38 hetes terhesen majd elkezdem a mellszivást ha jönne tej lefagyasztanám csak hogy beinduljon a tejtermelödés?
TILOS!!! Nem szabad erőltetni, a tejtermelődés az a szülés után indul be, előtte a tejtermelésre max gyakorolnak a tejmirigyek(előtej).
A szülés után meg elég a babát mellre tenni, és hagyni, hogy a kicsi beindítsa a dolgokat.
Az elő tejet hiába fagyasztod le, az még szinte csak víz. Nincs benne annyi tápanyag. Az igazi tej a szüléstől indul be, addigra lesznek benne olyan tápanyagok, vitaminok, amire a babának szüksége van. Szerintem teljesen felesleges.
Nem biztos, hogy jót teszel vele
Az az előtej amit a szülés hatására tud szopizni a kicsi azt mondják olyan, mint egy védőoltás.
Ne tedd!
De a szoptatáshoz nem lehet edzeni a bimbót. Azzal ha ingerli a bimbót törcsivel meg tudom is én mivel, azzal max a szülést indítja be, de a bimbót nem edzi. A szoptatást csak a babával lehet gyakorolni. Arra meg meg kell kérni a csecsemősök közül valakit, hogy segítsen mellre tenni a picit, hogy rendesen bekapja a baba a bimbót.
3év szoptatás után nekem csak akkor volt sebes a mellem, amikor már volt foguk a gyerekeknek, és haraptak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!