20 hetes terhesen mi ez a nyilalófájdalom?
Tegnap voltam ultrahagon, minden rendben van a babával és velem is.
Aztán a nap folyamán elkezdett fájdogálni bal oldalon a hasam alja, szinte a combomnál vagy a petefészkemnél, nem tudom megállapitani. Estére pedig még roszabb lett, nem birtam lehajolni, felemelni a bal lábam, vagy csak hirtelen mozdulni. Csak ezen a ponton fáj még most is, bár gyengébben.
mitől lehet?
a terhességtől:) teljesen normális, én is szoktam combtőnél érezni, főleg ha sokat ülök, próbáld ki, hogy ülsz órákat egy helyben, hátha segít!
23 hikm
Köszönöm, hogy irtatok.
Én is remélem, hogy ez normális, csak néha nagyon kellemetlen. Most például ülök, de majd ha állok felfele bele fog nyilalni. Feküdni csak a jobb oldalamon tudok, és lehajolni egyáltalán.
Este volt nagyon rossz, de tegnap sokat autóztunk és már amikor szálltam ki, akkor éreztem.
Mindig van valami...
Szia! Ilyet nekem is szokott csinálni, de csak ha hirtelen mozdulatokat teszek pl.: ülésből felállok. De akkor várok kicsit, nem mozdulok és akkor elmúlik utána. Ez normális tudtommal. Olvastam róla a neten. NA meg most olvasom is itt :) Boldog BAbavárást!!
20 hkm
Kicsit megnyugtattatok :)
Érdekes, hogy azon az oldalon fáj, ahol a feje van.
Az ágyról bal oldalra kell leszálnom, de nem nagyon megy, olyan vagyok mint egy teknős béka...
lassan kitapasztalom mit hogyan, merre, mikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!