Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyit híztál 32 hetes...

Mennyit híztál 32 hetes terhesen? És mennyi jött még fel az utolsó két hónapban?

Figyelt kérdés
2013. jún. 27. 22:03
 1/7 anonim ***** válasza:
32 hetesen 7 kg volt rajtam,de a 31-35 hét között iszonyat sok jött rám(6,5kg)a vége 17kg+ lett.Az első gyerkőcnél is kb így alakult,ott is 17kg lett a vége
2013. jún. 27. 22:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Most vagyok 32 hetes, és ha jól sejtem, kb. 10 kg-nál járok. Azonban be kell vallanom, nem érzem úgy, hogy ez a súlytöbblet még terhet jelentene. Átlagos alkattal indultam, most is az vagyok.
2013. jún. 27. 22:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Barátnőm a 25. hétig egy g-ot sem hizott. +7kg-val ment szülni. A kórházból 1 kg-mal többel ment haza mint amivel kezdte a terhességet, aztán csak akkor volt teje ha sokat evett igy az első 2 hónapban hizott 4-kg-ot. Ki is van borulva hogy ez azóta sme ment le pedig már 2 mult a gyerek igaz még néhanapján mindig szopik, de már nagyon szoktatja le róla. Ismerek olyat is aki az első 3 hónapban hizott 5 kg-ot aztán majdnem 4 hónapig semmit az utolsó hónapban meg 4-et de annak nagy része viz volt.
2013. jún. 27. 22:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Addig 4 kilót, a végén 5,5 kiló plusszal mentem szülni. Se terhesség alatt sem előtte nem ettem fehérlisztes és/vagy cukros termékeket, max nagyon ritkán.
2013. jún. 27. 22:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Mindenhol mást írnak. Az egyik könyvemben hogy megáll a sulynovekedés a masikban meg hogy a 32. héttel indel be. Én 8 kg környékén jarok de hetek óta mellőzöm a szénhidrátot. 7 hete stagnal a sulyom.
2013. jún. 27. 23:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez alkati dolog. Én eleve túlsúlyos voltam, meg amúgy is hízékony alkat vagyok, mégis alig híztam 1-2 kg-ot az első terhességemnél. Most második babámat várom, ugyanez a helyzet, pedig eszem rendesen. A 33. hétben vagyok. A vékonyak többet híznak, a ducibbak már kevesebbet.
2013. jún. 30. 00:34
 7/7 A kérdező kommentje:
de jó ezt még nem is hallottam! akkor szülés után könnyebb leszel mint teherbe esés előtt???
2013. jún. 30. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!