Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mikor kezdet el vitaminokat...

Ki mikor kezdet el vitaminokat szedni terhesen hányadik hónapban?

Figyelt kérdés
2011. máj. 4. 15:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Előtte két évvel.
2011. máj. 4. 15:58
 2/10 anonim ***** válasza:
22%

és miért muszáj szedni bármiféle vitamint is?Szerintem,ha egészséges vagy,nem kéne semmit sem szedned,én sem szedtem,inkább kilo számra kajáltam a gyumolcsot meg a zoldséget.A kicsi ugyis kiszedi belolem ami fontos számára.

Az meg,hogy az orvos ajánlja a vitamint,szerintetek miért van.?!?

Persze,ha van valamiféle gond az egészségeddel,vagy volt,esetleg hajlamos vagy valamire,akkor kulon szedj vitamint,ne 1darabot,amiben minden benne van.

2011. máj. 4. 16:04
 3/10 anonim ***** válasza:

Megadtad a választ:ha egészséges vagy.

Én vérszegény lettem kellett a vaspótlás,emellett fontos a folsav is,és sajnos én a gyümölcsöktől hányok,így maradt a vitamin.

2011. máj. 4. 16:19
 4/10 anonim ***** válasza:

Pont azért, mert a kicsi kiszedi belőled. A terhesvitamin neked van, nem a babának. Nekem pl. sok a vasam. Még! Mondta a dokim,hogy az ő feleségének is sok volt, aztán a 6. hónapban úgy elszívta a baba, hogy pótolni kellett.

A folsavat meg "kötelező" szedni, az a babának van!

Egyébként én nem terhesvitamint szedek,hanem Nutrilite-ot, de ezt már régen. Két év nem igazán voltam beteg. Pedig rengeteg gyümölcsöt eszem, ettem, de ezek szerint nem sikerült annyit,hogy elég legyen, mert elég sokszor voltam pl. megfázva. Amióta vitamint szedek, azóta szinte semmi bajom!

2011. máj. 4. 16:22
 5/10 anonim ***** válasza:
Én szedtem folsavat meg e vitamint még terhesség előtt,de az orvos nagyon tilt minden fajta vitamint,szerinte erre nincs semmi szükség!
2011. máj. 4. 16:50
 6/10 sumergo ***** válasza:

A folsav és egyéb fontos vitaminok szedését én magamtól kezdtem, és nem is hallottam még orvost, aki ellenezte volna ezeket. De ha van orvos, aki szerint a folsav felesleges, attól megkérdezném, hogy vajon neki kell majd elvetenie a babát, ha nyitott lesz a gerince???? Vagy ő fogja akkor megszülni, és egy életen át sajnálni azt a picit, tudva, hogy a folsav szedésével töredékére csökkenthette volna a kockázatot???

Igen, tudom, hogy vitaminok stb szedése mellett is lehet probléma, de legalább a lelkiismeret nem gyötör, hogy miért hallgattam ilyen orvosra.

Egy biztos: a terhesvitaminok szedése nem ártalmas, és már terhesség előtt ajánlják, de legkésőbb onnantól, hogy kiderül a terhesség.

2011. máj. 4. 18:58
 7/10 anonim ***** válasza:

Én folsavat szedtem miután megtudtam hogy terhes vagyok. Más terhes vitamint nem szedtem. a dokim azt mondta inkább természetesen vigyem a szervezetbe. annyit mondott: naponta minimum egy alma hájastul!!!!!

holnap lesz 9 hónapos a gyönyörű kis hercegnőnk :)

2011. máj. 4. 21:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Elevitet, par honappal a teherbeeses elott kezdtem.
2011. máj. 5. 00:27
 9/10 anonim ***** válasza:

Baby Vit cseh termék,de nagyon dícsérik.

A terhesség második honapjátol szedtem,mivel nem terveztem,hogy állapotos leszek,nem tudtam elotte beiktatni az étrendembe.

2011. máj. 5. 10:11
 10/10 anonim ***** válasza:
a folsavat elotte is elkezdheted 1-3 honappal aztan elevit a terhesseg alatt bar en nem szedtem allandoan attol is fugg milyen jol eszel.
2011. máj. 7. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!