Nektek hogy ment az alvás az utolsó hónapban?
Figyelt kérdés
2013. jún. 29. 23:24
1/11 anonim válasza:
Nekem rengeteget kellett menni pisikèlni,ès nem tudtam aludni! :-)
2/11 anonim válasza:
Nagyjából sehogy. Kényelmetlen volt, a lábam dagadt a víztől, hiába polcoltam, rohadt meleg volt, matracra költöztem az erkélyajtó elé, volt, hogy az erkélyen húztam össze magam kínomban, de ott is kényelmetlen volt, szét akart repedni a csípőm, annyira fájt, ha oldalt feküdtem, ha háton, akkor meg levegőt nem kaptam, ráadásul engem elkapott a titokzatos terhességi viszketés is, és rendszeresen hajnali 2-től órákon keresztül csak vakaróztam, hogy majd' megőrültem, semmi nem használt rá, csak a cink-rázó, az is csak akkor, ha zuhanyzás után rögtön, még a viszketés előtt tetőtől-talpig bekentem magam, de ha már viszkettem, akkor olyan volt, mint halottnak a csók. Kék karikás volt a szemem, püffedt az arcom, és tele voltam kiütésekkel. Hát így ment...
3/11 anonim válasza:
2.Nekem is totàl ugyanezek voltak csak en az utolso honapot korhàzba töltöttem + vèrnyomàssal :-|
4/11 anonim válasza:
3. Na arról lemaradtam. Sok nyavalyám volt, amiket a terhesség helyretett, kínlódtam mással, de a vérnyomásom, az tökéletes volt végig.
5/11 anonim válasza:
Most kezdtem meg a 40. hetet, s kb. 3 hete megváltozott az éjszakai életem. Tényleg óránként kell pisilni járnom, de két pisi között úgy alszom, mint a bunda, ezért végül is ki tudom magam pihenni, de ha nem, akkor nap közben ráhúzok még.
Rosszabb, hogy 2 napja refluxom van, így az elalvás megy nehezebben.
6/11 anonim válasza:
Meg csak 23 hetes vagyok, de mar kinlodom... Total be is vagyoj fosva, h ki fogok keszulni...
7/11 anonim válasza:
24 hetes vagyok és sehogy sem jó feküdni! Mi lesz még ezután!!!!! :(
8/11 anonim válasza:
23 hetes vagyok,fejem felpócolva,lábam felpócolva,szoptatós párnán kívül még 1 párna hasam alá meg kezem alá,de így sem jó mindig ma pl a nagyom bepisilt éjszaka,utána hiába akartam visszaaludni a kicsinek nem volt jó a jobb oldalam úgyhogy balra kellett fordulnom mert akkorákat rúgott hogy képtelenség volt elaludni...
9/11 anonim válasza:
De azèrt hölgyeim,ennyi kellemetlen dolog utàn,majd mikor megszületik a baba elfelejtünk mindent :-) Mert attol a perctöl kezdve h megfoghatjuk a babocàt minden heppy :-) Kitartàs csajok :-) 1. 3.Voltam
10/11 anonim válasza:
22 hetesen néha mãr szenvedek......:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!