Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A többi babának is vannak...

A többi babának is vannak olyan napjai, amikor nagyon-nagyon alig akar mozogni?

Figyelt kérdés
Az őrületbe kerget. A háziorvos azt mondta, hogy ha 6-8 órán belül nem érzem, azonnal szóljak a nőgyógyásznak. Erre tegnap délig meg sem nyikkant tegnapelőtt este óta, a sírás kerülgetett, ideges voltam tőle. Tegnap alig nyikkant meg. Erre ma egész nap focizik. Mást is az őrületbe lehet ezzel kergetni?
2009. okt. 16. 10:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hát igen nem vagy egyedül a "problémával" :) Nekem a legutóbbi amikor már nem sok kellett volna ahhoz hogy sírjak, az hétfőn volt nst-n. Már kb. 5 perce kereste az asszisztens nő de sehol semmi, aztán pihi: pocak rázogatás meg ilyenek és csak utána lett meg, de több mint fél óráig voltam nst-n mert közben végig beszéltünk hozzá anyukámmal, hogy ne bújjon el, meg ne szuszizzon meg ilyenek. Ja és a hab a tortán hogy utána elég szépen be is keményedtem.
2009. okt. 16. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!