Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig várjak még? Ma töltötte...

Meddig várjak még? Ma töltöttem a 20-hetet.De nem vagyok boldog mert semmit nem érzek ilyenkor már kellene mozogni a babának.

Figyelt kérdés
Multhéten voltam UH de ott nagyon mozgott akkor miért nem érzem pedig második baba!!!!!!!!!!!!!igaz,hogy a hasam nagyon kövér!És a papiromra az van irva,hogy hátso falon tapad.Mindenki azt mondja nagy helye van a babának,hogy mozogjon de azért az ekkora babák már jó nagyok több mint 22-cm nem hiszem,hogy azt már nem lehetne érezni???????????Istenem mit tegyek???????
2009. jan. 23. 07:51
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Feküdj a hátadra és nyújtsd ki a lábad. Nekem ilyenkor mindig nagyon beindult.De ha így sem reagál akkor keresd fel a dokid, inkább menj potyára mint későn. Az én babám is a hátsó falon tapadt de én már a 18.-ik héten éreztem és az első baba volt. szurkolok hogy ne legyen semmi baj
2009. jan. 23. 08:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Ne ess pánikba!Én mér majdnem 22 hetes voltam amikor elöszőr éreztem vamit.Én is láttam az uhn h mocorog nem is kicsit se semmit nem éreztem belőle.Jah és nekem is vastag a hasfalam mert kövér vagyok.

Minden baba más és minden terhesség más.

Nyugodj meg!

2009. jan. 23. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!