Tegnap töltöttem a 31 hetet, de kb 2 hete annyira erösen mozog a babám, hogy szinte megijedek. Ez mitöl lehet? Pedig azt mondják, h ilyenkor kevesebbet, és tompábban kéne mozognia, mert nem sok helye van. Most akkor mi igaz?
Nekem végig a terhesség alatt rengeteget mozog a kislányom. Mindenhol olvasom, hogy a babák a nap 95%-ában alszanak...hát, nekem pont fordítva, még éjjel is felébredek rá, hogy ficánkol. Arra számítottam, hogy egy idő után, ha kisebb a hely akkor nem mozog majd ilyen erősen. Ez a 33. hét és talán még intenzívebb a mozgás, mint eddig. Említettem az orvosnak, azt mondta örüljünk neki, az a jó, ha aktív a kisbaba és hogy a lassulás a hely szűke miatt csak az utolsó néhány hétben várható.
És miközben írok a babám folyamatosan biciklizik a hasamban most is...:)
Én is néha furcsállom ezt a rengeteg mozgást, nálam is így van. Dehát ki tud kiigazodni? Egyszer az a bajunk, ha pár óráig alszik, és nem mozog, aztán meg az, hogy állandóan mozog... A páromat ezzel már kikészítem :o)
Én is azt hittem, hogy a 30-32 hét után már nem fog annyit mocorogni. Hát... hol itt egy láb, hol ott egy fenék, hol egy térd, sokszor úgy érzem, hogy a köldököm keresztül akar kikucskálni :o)
Én konkrétan az ilyen fura remegő mozgásokkal nem vagyok kibékülve, az nem tudom mi lehet, mikor az egész pocim beleremeg, mintha a babót kirázná a hideg....
De egyébként örülj neki, ha sokat mozog, mondjuk mikor aludni készülnél, igen kicsit kellemetlen, de biztos megtaláljátok azt a pózt, ami mindkettőtöknek jó.
További boldog babavárást!
35 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!