Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A többi babának is vannak...

A többi babának is vannak olyan napjai, amikor nagyon-nagyon alig akar mozogni?

Figyelt kérdés
Az őrületbe kerget. A háziorvos azt mondta, hogy ha 6-8 órán belül nem érzem, azonnal szóljak a nőgyógyásznak. Erre tegnap délig meg sem nyikkant tegnapelőtt este óta, a sírás kerülgetett, ideges voltam tőle. Tegnap alig nyikkant meg. Erre ma egész nap focizik. Mást is az őrületbe lehet ezzel kergetni?
2009. okt. 16. 10:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Az en babam is ugyan ezt csinlja. Ma reggel 6-kor keltem es azota nem ereztem meg mozogni. Mar en is az orulet hataran vagyok mert minden reggel megszokott mozdulni ha meg egy picit is. Mar azon gondolkodtam en is ha nem mozdul meg akkor delkorul elmegyek a korhazba legalabb halgassanak szivhangot. Ugyhogy ne is mond, tiszta ideg vagyok. Tegnap meg annyit ficankolt, hogy hihetetlen. Este mikor lefekudtem alig birtam elaludni mert annyira mozgolodott. En sem ertem... :( Szerintem vannak nekik is lustabb meg aktivabb napjaik. Legalabbis remelem.

Boldog babavarast.

22 hetes kismama

2009. okt. 16. 10:41
 2/11 anonim ***** válasza:
Igen,nekem is szokta ezt csinálni.Aztán mikor már teljesen kétségbe esnék,megmozdul.Van olyan nap,mikor alig-alig van egy pár mozgás,de tegnap pl le sem lehetett állítani.
2009. okt. 16. 10:41
 3/11 A kérdező kommentje:
Tegnap délben már a sírás kerülgetett. Gondolhatjátok, hogy lehet így dolgozni! Aztán ma reggel a párom megnyugtatott, hogy valószínűleg azért nem éreztem tegnap reggel, mert rendszerint a picivel együtt kelünk 8 óra körül, tegnap viszont 9-ig aludtunk, szóval biztos, hogy ő mocorgott reggel, csak nem volt kinek.
2009. okt. 16. 10:45
 4/11 anonim ***** válasza:
Most én leszek a rossz anya,mert én azt csinálom,hogy amikor már nagyon ki vagyok készülve,mert nem jelentkezik iszok egy nagy pohár kolát s akkor kis idő múlva elkezd mocorogni,de ez ami engem kitud készíteni teljesen kétségbe esek minden alkalommal.
2009. okt. 16. 10:51
 5/11 A kérdező kommentje:
jó neked, kedves utolsó! Ihatom én a kólát kávéval meg csokival, ha nem akar megmozdulni, nem tudom rábírni. Ez a baba tojik arra, hogy én mit eszek, vagy mit iszok, van van-e front, akkor mozog, ha neki úgy van kedve. Könnyen el tudnám intézni, ha csak ennyi kellene hozzá! Van, amikor meg szoktam bökdösni, de arra sem reagál... Le se sz@rja anyucit :oS
2009. okt. 16. 11:10
 6/11 anonim ***** válasza:

Jaj az már a dolog kellemetlenebb oldala szerencsére az enyém erre mindig reagál,de másra az enyém sem én is bökdöshetem reggeltől estig.Még tudod mit próbálj meg feküdj le egyik oldaladra és hirtelen fordulj át a másikra de hirtelen s ilyenkor a kapaszkodó reflex bekapcsol a babánál és arra felébred a szonográfus hölgy így ébresztette fel a babámat hátha beválik.

37.hetes kismama az utolsó vagyok

2009. okt. 16. 11:29
 7/11 A kérdező kommentje:

jujj, ez már nagyon drasztikusan hangzik :)

De köszi az ötletet, ezt még nem hallottam

2009. okt. 16. 13:11
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is lehet időnként "drasztikus" megoldásokhoz folyamodni :) Legutóbb engem is felbosszantott hogy nem mocorog. Bekapcsoltam a Baba zenét, ittam egy kávét és a kis lábán elkezdtem finoman ütni a ritmust. Nem maradt el a hatás :D Hidd el nem ez volt az első eset és nem is az utolsó. 36. hetes
2009. okt. 16. 14:10
 9/11 A kérdező kommentje:
azért szoktam én is drasztikus lenni, de ezt csak zárójelben jegyzem meg: egyik múlt este a jobb oldalamra feküdtem, és nem tetszhetett neki, mert mocorogni kezdett, de nekem annyira tetszett, hogy mozog, hogy azért sem fordultam meg. Egy idő után elfészkelődött
2009. okt. 16. 14:41
 10/11 edus83 ***** válasza:
23hetes múltam és nekem is van,hogy alig ,alig mozog:((!!!Akkor én is imádkozom neki,hogy ficánkoljon,sajna persze olyankor semmi, de éjszaka vagy amikor nem is figyelem ficánkol!!!!!EZ AZT JELENTI MÁR MOST EGYÉNISÉGEK ÉS AZT CSINÁLNAK ÉS AKKOR AMIKOR ŐK AKARJÁK:))!!!!!!!!!
2009. okt. 16. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!