Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35 hetes babának mennyit kell...

35 hetes babának mennyit kell mozogni?

Figyelt kérdés
Az én babám, az utóbbi egy hétben, belassult, és csak tologatja magát. Már nem rúg, hanem, csak érzem, mikor kinyomja magát. szinte minden órában érzem, ez elég? Van, hogy 1 óra alatt, csak egyszer...
2009. ápr. 1. 11:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia!Most már egyre kevesebbet mozog,mert kevés a helye.Én is már csak ilyen kinyomulós mozgást éreztem ilyenkor.Igaz meg is született 38. hétre,szép nagyocska volt,3,65kg.Ne aggódj!
2009. ápr. 1. 12:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Valóban ilyenkor már nem sokat mozognak. Inkább azt érzed hogy itt-ott nyomkodja a kezeit lábait.
2009. ápr. 1. 12:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen eleg!A lenyeg az hogy jelentkezik,az nem baj hogy eppen nem rugja szet az oldaladat:-).Az en babäm sem ugy mozgott a 35dik heten, mint pl.a 30dik heten,most meg mär teljessen mäskep mocorog,inkäbb "nyomkod",38 hetesek vagyunk!Ja,es ne hidj az olyan välaszadoknak akik azt irjäk,ha 2 orahosszäig nem erzed a babät mozogni,akkor röktön a korhäzba kell rohanni(mert en talälkoztam ilyen välasz adoval is,sokan szerintem elvezik,hogy ilyezgethetik a kismamäkat).En ezt nem akartam elhinni,es dokimra rä is kerdeztem,de nem igaz!!!

Toväbbi szep babväräst!

2009. ápr. 1. 18:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. azért is kérdeztem, mert az egyik internetes oldalon, azt olvastam, hogy óránként 10 mozgás kell. nekem ez nincs meg, és megijedtem kicsit. .
2009. ápr. 2. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!