Szerintetek ez így jó meglepi?
Most olvastam a neten egy meglepi üzenetet arról ,hogy apának fog születni lánya/fia.
Az üzenet így szólt :
Nő: Szívem ha születne lányod/fiad, hogy neveznéd el ?
Férfi: Hát a Patrícia/Patrik név tetszik
Nő: Patrícia/Patrik jövő májusban fog megszületni
Nektek tetszik persze a neveket csak a saját ízlésem szerint írtam?!
Nekem nagyon nem tetszik ez a teEfonos/sms/e-mailes örömhír közlési forma. A baba nem üzenetben fogant....:-) én a munkahelyére bementem, és piszkosul örült az egész brigád:-) sokkal romantikusabb volt... Mint ez!
27+1hkm
Ne hogy már a fejem legyen leharapva...mi nem volt kedves?
Ok akkor írom így, itt nem lehet őszintén írni itt a kérdezőnek kell megfelelni: nagyon cuki, és támogatom.. Ennyire jó közlési formát el sem tudtam volna képzelni.
Aúgy meg a kisújjamból szívjam ki, hogy a párja hol dolgozik? Ha ez az eset áll fent, akkor persze aranyos..
Nem bántás, de kérdezett és kapott választ. Nem értem ezt..no mindegy
Nem is azt írtam,hogy cuki kell tartani.De nekekem valahogy egyértelmű volt,hogy nem véletlen akarja így közölni.
Nem vitatkozni,veszekedni akarok :)
Én sem...és amit nem is írtam...gratulálok:)))))
Amúgy, én nem mondanám el...persze annak függvényében, hogy mikor jön haza...
Ha később, megvárnám a 12 hetes UHt ,kérnék képet...(nagyon cuki) és levélvben mmsben smsben emailben elküldeném neki...szerintem ez nagyon jó:)
A gonosz 2.
Nekem sem jön be :) Lehet sokkal szebbet is találni :)
Mondjuk én a személyesebbeket szeretem, ami meghatóbb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!