Van itt olyan KISMAMA aki MEGLEPI-BABÁT hord a szíve alatt? 2012
Ezt úgy értem,hogy nem volt kifejezetten babaprogram,de direkt nem is védekeztek,ha akar jöjjön cimszóval és jött a baba. nálunk így volt, az elején nagyon megijedtem, hogy most mi lesz, de azóta boldog vagyok!
Ti nem pánikoltatok be először? :-) 12hkm
Én. :) Úgy voltunk vele, hogy jöjjön, ha szeretne. :)) És jött, hála Istennek nagyon hamar. Iszonyú boldogok voltunk, vagyunk azóta is.
29 hetes kismama
Mi 2 éve próbálkoztunk,de nem sikerült. Elhatároztuk,tartunk egy kis pihit, rendbetetetem a fogaim,kivizsgáltatom magam,hogy van e valami akadály a babának. Ez volt október november tájékán. December 19-én pozitívat teszteltem. Pont a házassági évfordulónkon fogant. Nagyon boldogok vagyunk és már a bátyusok is nagyon várják.
15hkm
Ajjaj, de még mekkora meglepi:)
Hosszú évekig küzdöttünk babáért, végül csak lombikkal sikerült harmadikra, született egy gyönyörű kislányunk.
Aztán idén decemberben (kislányom épp 10 hónapos volt) pozitívat teszteltem. Volt ám nagy MEGLEPI:)
Persze nagyon nagyon a boldogság!
Minden jót Nektek is
1 éves kiscsaj anyukája+ 12 hetes kismami
4 és fél éve várunk rá. Úgy voltunk, hogy jöjjön, ha akar, de nem akart. Már épp lemondtam róla, jelentkeztem egy tanfolyamra, beletörődtem, hogy nem lesz mostanában kistesó, mikor pozitív lett a teszt.
Ennyi csalódás, szomorúság után még mindig nehéz elhinni, hogy végre velünk van!
28 hkm
MI úgy gondoltuk, idén ősszel jöhet a kistesó, ezért októberben elkezdtük a "projektet". Aztán novemberben már meg se jött:)
Szerencsénk volt, bár a fiam is gyorsan jött, de nem ennyire az 5. hónapban jött össze - tényleg nagyon szerencsések vagyunk.
Igazi meglepi volt mindkettőnknek:)
Az elején szinte 24 órában pánikoltam: Te jó ég, mi lesz most?!
A 12. héten lehiggadtam. Most is néha pánikolok, de egyre ritkábban, és akkor is egyre kevesebb ideig tart. Akkor szoktam mondani: Jó ez a 9 hónap!
Most be kell valljam, egyre boldogabb is vagyok, hogy jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!