Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van akinek nagy meglepi volt...

Van akinek nagy meglepi volt a baba? Semmi sem jelezte!

Figyelt kérdés
Úgy értem se hő,se ovu teszt,se semmi más!Csak késett és pozi lett a teszt?
2012. máj. 7. 08:50
 1/5 anonim ***** válasza:

szia! én ebben a helyzetben voltam :) úgy gondoltam nem fogom mérni se a hőt, se ovu tesztet nem veszek, mert olvastam sok helyen, hogy még ezekkel is hónapokba telt, mire baba lett belőle. gondoltam akkor inkább szeretkezzünk, amikor jól esik (persze azért peteérés környékén mindig jól esett :)) végül viszont három próbálkozós hónap után baba lett a dologból. soknak tűnt, főleg akkor voltam nagyon csalódott, amikor megjött.. aztán a harmadik hónapban már arra gondoltam, hogy ha vérzek akkor vérzek, ha nem akkor nagyon örülök. vártam, vártam, mikor 7. napja késett akkor vettem csak tesztet. erős pozi lett.. :) a párom is örömmámorban úszott, velem együtt. ezután nagyon lassan telt az idő, vizsgálat és vizsgálat között pedig feszültséggel tele ( már volt egy missed ab-om ), de már úgy néz ki, hogy nagyon akar minket ez a baba, s természetesen mi is őt, ugyanis a 24. hetet taposom. miért, talán késik a bajod? :))

puszi!

2012. máj. 7. 09:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen. Mi már feladtuk a gyerek gondolatát. Több mint 6 év próbálkozás után.

Nem hőmérőztem már, nem is figyeltem magam. Időnként a naptárt, hogy mikor kell megjöjjön. Egy szombat volt, de sehol semmi. Csak mintha készülődött volna, fájt a hasam és puffadtam. Elmentünk egyet kirándulni. Aztán vasárnap is sehol semmi. Csak a mindjárt megjön érzés. Újabb séta a természetben. Hétfőn még mindig semmi a mindjárt megjön érzésen kívül. Munkából hazafele menet vettem egy tesztet. Ahogy hazaértem megcsináltam, és + lett...

Azt se tudtam, nyeljek vagy köpjek, ahogy mifelénk mondják :) megijedtem és közben nagyon boldog voltam.

41+2 hkm.

2012. máj. 7. 09:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Szoptatás mellett előzetes menstruáció nélkül estem teherbe, onnan sejtettem, hogy terhes lehetek, hogy mintha éreztem volna peteérés szerűt, rá 3 hétre vettem tesztet, ami pozzitív lett! Most vagyok 24 hetes.
2012. máj. 7. 09:10
 4/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszaitokat,és sok boldogságot és egészséget kívánok a babátokhoz!

De konkrétan az a kérdésem hogy aki tesztel meg hőt mér vagy valami más praktika szerint nézi a folyamatokat és mégsem látszódott se a peteérés se a baba!

Tehát azt hitte nincs peteérés,így baba sem,de mégis volt!:D

2012. máj. 7. 09:15
 5/5 A kérdező kommentje:
3. neked is köszönöm!
2012. máj. 7. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!