A Terhességet miért az utolsó menstruáció első napjától számítják? Miért nem attól a perctől kezdve amikor valószínüleg a baba megfogant?
Figyelt kérdés
2012. máj. 6. 22:46
1/6 anonim válasza:
Mert a menstruáció első napja mindig biztos, míg a fogantatás időpontja közel sem!
2/6 anonim válasza:
Mert a fogantatás napja VALÓSZÍNŰ a mensi első napja meg BIZTOS.
3/6 anonim válasza:
Pontosan azért amit az előttem szólók leírtak. Mi nők nem vagyunk egyformák. Kinek rövidebb a ciklusa kinek hosszabb nem mindenkinek van pont félidőben ovulációja.Ha Kicsit mélyebbre ásol ebben a témába megérted.
4/6 anonim válasza:
gondolom ez igy van, de sajnos ez nálam nem jött be, mert PCOS miatt nekem januárban volt meg utoljára, ugyhogy a méretek alapján mondja az egyik doki x hetesnek, a másik y hetesnek.. .. Ha meg a méretek alapján is meg tudják mondani, ami ráadásul pontosabb, mint az utolsó menszesz, akkor nem értem, miért nem ezt használják-.
5/6 anonim válasza:
Amikor a lányommal voltam terhes, tudtam, hogy nem félidőben fogant meg. Addig nyúztam a dokit, amíg átszámolta. Akkor azt mondta, hogy a 12. heti UH méretek az irányadóak, ahhoz kell igazítani. Akkoriban ezek után mindenkiét átszámolta. Nekem bejött, pont napján született a lányom.
Most tudom, hogy később fogant meg, kíváncsi vagyok, most mit fognak csinálni.
6/6 sylvoz válasza:
Nekem is magas ez a terhesség számítás.Mindenkinek más és más időpontban van peteérése.Miért a menszesz a támpont???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!