Megnyugtatnátok kérlek? (bővebben lent)
Volt évelején egy kis "baleset", de rendben megjött és a tesztek is negatívak lettek, de a soron következő viszont olyan gyengén jött meg... Elmentem az orvoshoz (ha terhes lennék akkor 12 hetes lennék), aki kézzel is megvizsgált, ott normális méretűnek találta a méhemet, de a biztonság kedvéért megnézte hasi ultrahangon is (nagyon vékony vagyok), ahol nem látott semmit (csak egy éppen egy érni készülő tüszőt vagy petét nem tudom-ciklus közepe táján voltam).
Ha lett volna ott "valami más", azt már biztos észrevette volna, ugye?
Nekem a 12. héten hasi UH-on a babám tarkóredőjét mérték. :) Majdnem 6 cm volt az ülőmagassága, ami már igencsak látható az UH-on. A kis kezét is mutatták, hogy "integet". Úgyhogy szerintem igen, megnyugodhatsz, nem vagy babás. :)
19hkm
Ugyanezt a kérdést tettem fel egy másik oldalon és az egyik válasz ez volt:
No az azért nem olyan biztos. . .
Én leszek az, aki ellentmond a józan észnek, ugyanis volt egyszer egy ismerősöm, egy 22 éves lány, akiről 6 hónaposan derült ki, hogy terhes. Százezer vizsgálatot csináltak rajta, hogy mi baja lehet, amiért nem menstruál fél éve. Volt ultrahang, teszt, stb. minden ami ilyenkor szokásos. Semmi nem látszott a hasán, úgy 5 hónapos lehetett, amikor érezte, hogy mintha hízott volna. . . .
Azért nem ez az általános, szóval nyugodj meg, biztos hogy nem vagy terhes. Én el nem tudom képzelni, hogy a fenti eset hogy történhetett meg a mai világban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!