NAGYON FONTOS KÉRLEK SEGITSÉGET SZERETNÉK TŐLETEK!?
Először is sajnálom, hogy ilyen idióta az édesanyád! (És elnézést, ha megbántottalak!)
Nem, nem veheti el tőled a kislányodat, ugyanis ahhoz komoly indok kell! Pl. rendezetlen körülmények, éheztetés, bántalmazás, elhanyagolás, stb! Ha a gyámügyis ilyet látna, valószínű megkapná anyud a kislányt! Gondolom ezek nem állnak fent, így ne aggódj!
Kitartás, és próbálj nem idegeskedni!
Addig futnék, míg az ilyen anyát el nem hagynám.
Bocs, de ez durva.
Nem az a baja, hogy elköltöztetek?
Meg ti a saját tulajdonotokban laktok, nem isztok, rendesen neveled őket, anyád iszik, albiban lakik.
Nehogymár elhidd neki, amit mond!
Én a minimálisra csökkenteném a kapcsolatot vele.
Májustól anyám vigyáz a gyerekeimre, mert megyek vissza dolgozni. Akkor most féljek, mert elveszi tőlem őket? Nagy az isten állatkertje...
Hogy lehet valaki anya létére ekkora... én nem is tudom, nem találok rá jó szót! Pénzt kért azért, hogy vigyázzon az unokájára?! És miben szenvedne hiányt? Eddig is gondoskodtál róla, sőt mindent te fizettél (eszem megáll!)! Csak "ugat" mert új életet kezdtetek, ha lehet így mondani. Szerintem nem tud "megharapni", ne aggódj! Facebookon meg tiltsd le, töröld a hozzászólásait!
Messze laknak tőletek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!