Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » NAGYON FONTOS KÉRLEK SEGITSÉGE...

NAGYON FONTOS KÉRLEK SEGITSÉGET SZERETNÉK TŐLETEK!?

Figyelt kérdés
Fontos kérdésem lenne hozzáttok, és igazából tanácsot is szeretnék kérni hogy mit tegyek! 34 hetes terhes vagyok, van egy 6 éves kislányom! Nyáron költöztem külön a szüleimtől, párommal, párom édesanyja lakásába! Rendezett, normális körülmények között élünk, nem szenvedünk hiányt semmiben sem! VISZONT édesanyámékkal amig éltünk (párom nélkül) addig én folyamatosan dolgoztam, napi 12 órát, igy a lányomra ők vigyáztak, ők hordták óvodába, ha beteg volt akkor az orvoshoz, DE én mindent kifizettem nekik, sőt, nyári szezonba heti 10 ezer ft volt a vigyázás ára! Minden fizetésemet odaadtam. Most viszont azzal fenyeget anyám, hogy ha megszülök, és a nagyon látja hogy hiányt szenved, akkor bármikor el tudná venni tőlem, mert kér az akkori orvostól, az ovitól, meg a kórháztól igazolást, hogy ő hordta, és megkapná a gyerekemet! Nagyon megijedtem, félek, hogy igaza van, és tényleg el tudná venni tőlem! Ők albérletben élnek, igazából dohányoznak, anyám iszik is, de nem tudom, ha biróságra kerülne az ügy, be tudnám e bizonyitani ezt! Láynom tartósan beteg asztmás. Mióta elköltöztünk tőlük Pestre, folyamatosan ez a duma megy, hogy elveszi a gyerekemet! Megteheti? Segitsetek kérlek. Köszönöm aki elolvassa, és válaszol!!
2012. ápr. 3. 10:38
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

előbb írta...

az anyja meghamisította az okiratot, és a saját számlájára utaltatta a családit.

már ezért is oda lehetne koppintani neki, de ezt nem is kell tőle kérned, hanem kitöltesz egy változási nyomtatványt a kincstárnak, és ennyi, máris a te számládra utalják!!!!!

2012. ápr. 3. 14:21
 22/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Bővebben annyi, hogy mikor még együtt éltünk, akkor arra a lakcimre ment a pénzem, és amint felköltöztünk Pestre, és ők is "utánunk" , Ő önállósitotta magát, és az akkori lakcim szerinti hivatalba irt egy levelet a nevemben hogy erre és erre a bankszámlára kéri tovább. Nekem meg azt mondta hogy megszüntették, most tudtam meg hogy aug. óta oda megy a pénz! És kértem volna ami az enyém..
2012. ápr. 3. 15:47
 23/26 anonim ***** válasza:

Jujjj, ezért simán feljelenthetnéd anyukád, azt be lehet bizonyítani, hogy az aláírás hamis...

Úgyhogy ha nagyon pattog, akkor te ezzel nyugodtan visszavághatsz neki.

2012. ápr. 3. 15:57
 24/26 anonim ***** válasza:

Az még ok, hogy visszairatja a saját számlájára a pénzt, de akkor is, már augusztus óta az anyjának ment, szóval lóg vagy 70-80 ezer Ft-tal a kedves nagymama a lányának.

Kérdező! Mond meg anyukádnak, hogy szépen szolgáltassa vissza az ellopott összeget, mert különben feljelented, és akkor sokkal rosszabbul jár. Ő nem tud ellened tenni semmit, az nem jó vesszőparipa, hogy ő hordta orvoshoz meg óvodába, hiszen gondolom bejelentett munkahelyed volt, és akkor világos bizonyíték van rá, hogy te miért nem tudtad vinni. Nem azért mert buliztál valahol, hanem mert dolgoztál. És ezért senki nem fog megfeddni. Most is megfelelő körülmények között éltek, úgyhogy semmi ilyentől nem kell félned. Úgyhogy csak bátran, mert egyedül anyukádnak van veszteni valója.

2012. ápr. 3. 16:20
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
Hát te sem vagy százas kérdező, ha olyan sokáig tűrted azt, ha már felnőtt vagy... Ráadásul ennyire parázol, ami miatt nem is kellene, tényleg nem érzed, hogy mik a jogaid? Ez nem kamu kérdés? Ennyi bizalmas infót kiadtál magatokról, simán rátok ismerne egy ismerős!
2012. ápr. 3. 23:34
 26/26 A kérdező kommentje:
Figyelj csak, olyan rosszul érzem magam igy is, amiért ilyen anyám van, nem kell, hogy még te is lehuzz lelkileg. Nem kamu kérdés, szerinted viccelnék a gyerekem életével? Sajnos minden szó igaz, ami meg az én agyi állapotomat illeti, szerintem "százasabb" vagyok nálad! És nem fejtem ki, hogy miért! Nem érdekel, ki ismer rám, nem titok! Nem a névtelenség miatt irtam itt, hanem tanácsot szeretnék kérni mit tehetek ilyen esetben, mert féltem a gyerekemet és nem látom reálisan ezáltal a dolgokat! Felfogom én agyilag hogy nem veheti el tőlem, mégis féltem Őt! Mert mi van, ha mégis.. És itt mindenki nagyon kedves, aranyos és megnyugtató válaszokat adott, amiket nagyon szépen megköszönök. Kivéve te! De mindenhol akad 1-2 ilyen ember!
2012. ápr. 4. 08:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.