Babuci23 kérdése:
Ti mit gondoltok? Kérlek olvassátok el!
Figyelt kérdés
Most voltam a nőgyógyásznál,8 hetes egészséges 14.4 mm-es babám van de méhszájplasztikát kell csinálni!!!Azt mondta mindenképp meg kell csinálni,bízik benne hogy nem lesz baj a babával!Nagyon félek és hiába keresgélek nem találok semmit,ha valaki tud kérem irjon!Nagyon félek!2012. márc. 27. 14:35
1/3 anonim válasza:
Rákerestem, ezeket találtam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Nem pont ugyanaz, de mégis van benne, ami neked is hasznos lehet.
Esetleg vedd fel a kapcsolatot a gyakorikerdeses kommentálókkal, akiknek volt hasonló műtétjük (lásd első kérdés).
Amúgy meg konzultálj szerintem még egy orvossal, hogy több helyről kapj infót!
2/3 anonim válasza:
Nem találtam én sem a neten róla semmit.
A méhszáj zárófunkciója miatt fontos, ha nem műtik meg annak következményei lehetnek, ha jól gondolom, akkor akár vetélés, mivel kinyílik a méhszáj. A műtéttel ezt meg tudják akadályozni.
Megkérdezted az orvost, hogy milyen kockázata van a műtétnek? Lehet, hogy nagyon kicsi az esélye, h a műtét során/miatt baj lesz a babával.
3/3 anonim válasza:
Nem mondott semmi egyebet? Valószínűleg nyitott a méhszáj, vagyis méhszájelégtelenség áll fenn. Ha igen, akkor pár öltéssel szűkítik a méhszájat, hogy ne veszítsd el a babát. Ha ez a helyzet, mindenképp vállald be, mert nem nagy beavatkozás, viszont találkoztam olyan nővel, akinek mászájelégtelenség miatt 8 terhességből 6-ot elvesztett, kettő pedig koraszülött lett, úgy hogy végig feküdt mindenikkel. Szóval megérné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!