Ha az uh és a menstruáció szerint is egyforma a terhesség kora, akkor mikor foganhatott a baba?
Az pontosan a menstruációm első napja. És akkor nem szeretkeztünk a párommal!! Ezért is kérdeztem, hogy akkor ez most hogy is van??
De azért köszi szépen! :)
szia
hát biztos nem a menszeszed napján :)
nekem is így volt a lányommal ahogy neked minden stimmelt uh szerint és menszi szerint is.
de én tudtam hogy vmikor peteérés körül foganhatott vagy előbb ..
erre nem tudok mit válaszolni ilyen az élet :)
örüljünk hogy egészséges és rendben van minden !!!
Nekem a peteérésem jan. 1-jén volt (ez tuti, mert mindig érzem) és akkor voltunk együtt a párommal. Én úgy tippelem, hogy akkor történt a fogantatás is. (rá pont egy hétre volt egy pár csepp vér a fehérneműmön, gondolom a beágyazódástól és a mnestruáció előtt már 3 nappal + lett a tesztem)
Csak az érdekel, ha tényleg így volt, ahogy én gondolom, akkor a baba méretei uh alapján és a menstruáció első napja hogyan adhat egyforma értéket? Pusztán csak kíváncsiság, persze az a lényeg, hogy jól van és egészséges, csak érdekelt a dolog!! :D
Szia!
Én 32 hetes vagyok.Nekem augusztus 23-án volt az utolsó mensi első napja és a baba szeptember 7-én fogant.
Neked olyan december 30-31 körül foganhatott.
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!