Bacsa vezetéknévhez milyen keresztneveket adnátok? Nem tudjuk, hogy kisfiú vagy kislány. Meglepi lesz! Köszi szépen előre is!
Lány: Beatrix, Beáta, Anna, Léna,
Fiú: Bálint, Milán, Gábor
Bianka - kislányomat így hívják, ráadásul illik a Bacsa vezetéknévhez,
Olivér
Bence, Dániel, Dávid
Léna, Kinga, Boglárka
Köszi, Csajok! :)
Jöhet még! :)
B betűs lánynév, ami nem volt még, és szerintem menne hozzá: Brigitta, Borbála. Fiú: Benjámin.
Én hosszabb nevet választanék (3 szótagosat), amiben nem csak A magánhangzók vannak, ill. 1 szótagban nem A van.
Ami még eszembe jutott:
Izabella, Krisztina, Miléna, Melinda.
Dániel, Levente, Kornél, Zoltán.
Jaj, nagyon jók vagytok, Lányok, sokat segítetek!
Most valamiért én is a vegyes hangrendűek felé mozdulok, legalábbis a csupa "a" mellett!
Mivel csa-ra végződik a vezetéknév, ezért óvatosan a választással...
nálunk ma- a végződés, így szinte az összes MA; MI kezdetű keresztnevet kilőttük ...ma miklós, ...ma marcell... stb.
Ezen kívűl, az A betűs neveket is kerülném a helyetekben, mert ugye összeolvadnak.
Anno a műkörmös ismerősömnek volt ez a vezetékneve, a keresztneve Blanka. Először furán hangzott, de mára teljesen megbarátkoztam vele.
na, de azt kérdezted mi mit adnánk ebben az esetben. Nos, személy szerint nekem nagyon tetszik, ha azonosak a kezdőbetűk:
Bálint
Barna- Ha nem zavar hogy mondjuk Téged, hogy rejtve lesz benne a ...csa barna (csaba név)
Bernadett
Bella
Viszont szerintem sok szép nevet tudtok hozzá választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!