Lassan itt az uh ami eldönthetné a kérdést, hogy fiú-e vagy lány. De én még mindig nem vagyok benne biztos, hogy tudni akarom. Férjem meg fogja tudni, ez nem kérdés. Egy korábbi kérdésemnél sokan mondtátok, hogy mivel nem tudok semlegesen viszonyulni hozzá, ezért mindenképpen tudjam meg én is. Mostanáig napoltam a kérdést, de már csak 1 hetem van "dönteni".
30hkm
2013. febr. 17. 14:38
1/7 anonim válasza:
Mi meglepit akartunk mindenképpen, külön szóltunk minden vizsgálatkor, hogy ne mondják meg még véletlenül sem a nemét. De valahogy a vége felé már éreztem ,hogy kislány lesz.. az is lett. De a meglepi megvolt, mert mindkét kezén 1-1 plusz ujjacskával született, amit nem láttak előre egyik vizsgálatnál sem :)
A másodinkál már a 12. heti UH-n egyértelműen látszott hogy fiú, ránéztem a monitorra és pont teljesen jól szembeszökően ott volt az egész berendezése, a doki vigyorogva kérdezte,hogy na, most akkor mi lesz a meglepivel...?
2013. febr. 17. 14:43
2/7 anonim válasza:
Én nagyon kiváncsi vagyok mi lesz, de a 18 heti uh nem mutatta meg!
Most megyek a 24 hetesre, de ha ott sem mutatja meg magát, akkor nem akarom tudni!:)
2013. febr. 17. 14:59
3/7 anonim válasza:
Volt már előző kérdésed ezzel kapcsolatban? Én is arra gondoltam hogy nem kérdezem meg inkább (nem első baba) de aztán arra jutottam hogy inkább csak odanézek mert én úgy vagyok vele hogy rá szeretnék készülni lelkileg ki érkezik ráadásul csúnya ilyet mondani tudom de én mindig kislányt szerettem volna és ha fiú akkor meg kell szokjam a gondolatot. Persze mire megszülettek már nem adtam volna semmiért őket.
2013. febr. 17. 15:01
4/7 anonim válasza:
Én nagyon kíváncsi voltam, hogy mi lesz. Nem bírtam volna ki, hogy ne tudjam meg. Addig jártam volna az orvosokat, míg biztosra nem tudom :-) 18. hetin megmondták, hogy kisfiú, láttam én is, de ahogy teltek a hetek, egyre inkább azon járt az agyam, hogy biztos? Pedig teljesen biztos volt. 26 hetesen a 4D is megerősítette, de az azt megelőző hetekben nagyon bizonytalan voltam. Nem volt jó érzés :-S
2013. febr. 17. 15:06
5/7 A kérdező kommentje:
Igen, volt már kérdésem. Amikor kiböktem, hogy fiú néven szólítjuk, onnantól kezdve mindenki azt tanácsolta, hogy jobb lenne, ha én is megtudnám.
Amúgy a második babám.
2013. febr. 17. 15:08
6/7 anonim válasza:
nem tudom ez nekem kicsit fura hogy a mai világban miért nem akarja valaki előre tudni,ok régen ha akarták sem tudták előre csak a szüléskor.Aki azt mondja legyen meglepetés....az UH-n is meglepetés amikor megmutatja magát,nem?addig csak gondolkodtok rajta hogy vajon fiu vagy lány ott tudjátok meg,lényegében ugyanaz mintha születéskor "lepne meg" Szerintem jobb előre tudni mert pl nekem olyan érzésem volt és mindenki azt mondta hogy lányom lesz,kicsit bele is éltem magam,elképzeltem milyen kis csajos cuccai lesznek és a 16.héten megmutatta a fütyijét....de mi van ha végig a 9honap alatt ez van bennem,szerintem nagyobb a "csalodás" plusz tudom hogy lehet unisex cuccokat venni a babának de ha kislány akkor mégis csak rozsaszin és virágos legyen,ugyhogy én mindenképp tudni szerettem volna és meg is mutatta magát igy mostmár igazán pasis dolgokat vehetek neki,a szobáját is ugy alakithatjuk.
2013. febr. 17. 15:26
7/7 anonim válasza:
Szerintem jobb tudni. Szíve mélyén valamit gondol az ember, de lehet, hogy pont az ellenkezőjét, és ez esetben talán nem várt meglepetés is következhet. Másrészt úgy tudsz készülni ruhákkal, babakocsival is, hogy jellegzetesen fiú vagy lány holmikat veszel. Nekem pl. vannak fiaim is, lányaim is (igaz, nem ugyanolyan arányban, de) mostmár abszolút "mindegy" mi van a pocimban, mégis nagyon szeretném tudni, hogy annak megfelelően készüljek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!