Mi az a kombinált teszt? Mit lehet belőle megtudni? Mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 11:48
1/5 anonim válasza:
Kromoszóma rendellenességeket és Down kór kockázatát! Nekünk 33e Ft-ba került 12. heti UH vizsgalattal együtt a Rózsakert Medical Centerben.
2/5 anonim válasza:
egy vérvétel és egy UH. én miskolci vagyok itt csinálták a megyeiben 16E ft. az istenhegyi klinika értékelte ki a vérmintát, nekik is kellett címeznem a csekket. down szűrés amúgy. pont ma jött meg az eredményem postán. hát így visszagondolva elég feleslegesnek tartom,mert az van ráírva a papírra,hogy a negatív eredményt nen zárja ki a down és a 13-as, 18-as triszóma lehetőségét sem,, mindössze annak kis valószínűségére utal. hát 16E-ért írhattak volna biztosabbat is.
3/5 anonim válasza:
Egy vérvétel és egy UH vizsgálat. Nekem 2 éve a Bolgárkerék utcában csinálták 12.000 ft volt + 2.000 ft volt a dvd. Most megint babát várok, ma vagyok 12+3 napos és ma megyek kombinált tesztre de most a Veres Péter utcai Medinice magánorvosi rendelőbe. Itt most 22.000 ft lesz mert rákérdeztem. Hát, mindenesetre nagyon izgulok...
4/5 anonim válasza:
Szia! Nekem pont ma vették le a vért kombinált tesztre Pécsett és 9000Ft-ba került!
5/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat.
2012. szept. 26. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!