Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akiknek ovu teszttel sikerült...

Akiknek ovu teszttel sikerült a terhesség, hanyadik napon kezdtetek tesztelni, ért-e meglepi a napot illetően?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy a vártnál jóval később, esetleg korábban volt az ovu.
2011. jan. 4. 16:49
 1/6 anonim ***** válasza:

én eddig csak hőmérőztem, mindig hőleeséskor szexeltünk

aztán most bevetettem az ovutesztet is

19cn re tette a peteérést és sikerült is a baba, persze a hő akkor már felment:)))))

szóval eddig nem jókor voltunk együtt!!!

HAJRÁ!!!

2011. jan. 4. 17:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem általában 28 naposak voltak a ciklusaim, de az utolsó 2-3 eltolódott 37 nap körülre. Ezért, amikor teszteltem egy héttel később, azaz olyan 21. nap körül volt a peteérés, jóval több tesztet elhasználtam (nem olcsót), de nem bántam meg, mert ovuteszt nélkül simán a 14. napra tippeltem volna, ráadásul a mikroszkópom is jóval előtte kezdett el páfrányos lenni (szerintem nem megbizható). Szóval, igen, ért meglepetés és így a menzesz első napjához képest elméletileg 1 héttel fiatalabb a babám és egy héttel későbbre is számolom a szülést, meglátjuk, hogy lesz.
2011. jan. 4. 17:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Én a 10. naptól kezdve teszteltem 3 hónapon keresztül és 28-30 naposak a ciklusaim,közben ultrahangra is jártam ahol figyelték a peteérést, egyébként a 14. napon volt ovulációm, mi a párommal akkor voltunk együtt amikor az első napon pozitív lett az ovu teszt, és ilyen jól tettük!!!

3 hetes kisfiú anyukája

2011. jan. 4. 17:16
 4/6 anonim ***** válasza:
28-30 napos ciklusokkal ált. a 12. naptól tesztelek, és a 14-16 napokon +. Egyszer volt, hogy a 19-20. napon lett +, na akkor meglepődtem :)
2011. jan. 4. 17:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia.Mindkét terhességem ovutesztel jött össze,viszonylag hamar a 2.hónapra:-).A kisfiam 28hós,ott is a 19.napon volt pém(persze meglepett mert 30-32naposak a ciklusaim,kicsit előbb gondoltam)mi sem voltunk jókor együtt,mert az ovutesztelés előtt 11hónapig sikertelen volt a dolog.A tesó 15hetes pocaklakó,őt már tudatosan ovutesztel segítettük,ciklus ua.mint az első babánál és itt is a 19.napon volt pém:-),itt már nem lepődtem meg és itt már a 2.hónapban sikerült.Én csak ajánlani tudom,nálunk nagyon bejött:-).A 15.naptól kezdtem el tesztelni,és a 19.napon volt full pozi a tesztem,utána kezdett halványodni,ott és akkor 2naponta együtt voltunk,és SIKERÜLT!

üdv

2011. jan. 4. 19:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Én hónapokon keresztül használtam ovu tesztet, általában a 16-17. napon volt pozitív. Abban a hónapban, amikor terhes lettem a 21. napon lett pozitív a teszt.
2011. jan. 4. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!