Akiknek ovu teszttel sikerült a terhesség, hanyadik napon kezdtetek tesztelni, ért-e meglepi a napot illetően?
én eddig csak hőmérőztem, mindig hőleeséskor szexeltünk
aztán most bevetettem az ovutesztet is
19cn re tette a peteérést és sikerült is a baba, persze a hő akkor már felment:)))))
szóval eddig nem jókor voltunk együtt!!!
HAJRÁ!!!
Én a 10. naptól kezdve teszteltem 3 hónapon keresztül és 28-30 naposak a ciklusaim,közben ultrahangra is jártam ahol figyelték a peteérést, egyébként a 14. napon volt ovulációm, mi a párommal akkor voltunk együtt amikor az első napon pozitív lett az ovu teszt, és ilyen jól tettük!!!
3 hetes kisfiú anyukája
Szia.Mindkét terhességem ovutesztel jött össze,viszonylag hamar a 2.hónapra:-).A kisfiam 28hós,ott is a 19.napon volt pém(persze meglepett mert 30-32naposak a ciklusaim,kicsit előbb gondoltam)mi sem voltunk jókor együtt,mert az ovutesztelés előtt 11hónapig sikertelen volt a dolog.A tesó 15hetes pocaklakó,őt már tudatosan ovutesztel segítettük,ciklus ua.mint az első babánál és itt is a 19.napon volt pém:-),itt már nem lepődtem meg és itt már a 2.hónapban sikerült.Én csak ajánlani tudom,nálunk nagyon bejött:-).A 15.naptól kezdtem el tesztelni,és a 19.napon volt full pozi a tesztem,utána kezdett halványodni,ott és akkor 2naponta együtt voltunk,és SIKERÜLT!
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!