A "nemvárt" előtt 4 nappal 25-ös teszttel lehet pozitívat tesztelni terhesség esetén, vagy felesleges próbálkozni vele?
A terhességi tesztekkel a fogantatás után 12-14 nappal lehet leghamarabb pozitívat tesztelni. Ha korábban fogantál meg a félidőnél, akkor tesztelhetsz korábban is pozitívat, de ki tudja ezt neked a neten keresztül megmondani? Esetleg te magad, ha ovuteszteltél vagy mérted az ébredési hődet.
Ha egyiket se csináltad, akkor én a helyedben várnék addig, amíg késik, és csak akkor tesztelnék. Nem leszel terhesebb attól, ha türelmetlen vagy és korábban tesztelsz. Egyesek korai pozitív tesztjeinek csak annyi a magyarázsta, hogy az ovulációjuk (és így a fogantatás) ir korábban volt.
Az első válaszoló válasza hihetetlenül buta. A 25-ös tesztnek az érzékenysége nem napokban 25, hanem a HCG hormon szintjére vonatkozik. :-)
Mégcsak 10 nap telt el, ezekhez a tesztekhez tényleg kevés.
Nekem a peteérés után (tudom mikor volt, teszteltem) a 9. napon volt két pozitív tesztem: ClearBlue és Corax Be Sure. Utána teszteltem más tesztekkel is, de még negatívak voltak.
Kedves első! iszonyat butaságot írtál!!!
Kedves Kérdező! leghamarabb + tesztem a 25-össel a nemvárt előtti reggelen volt. Korábban tényleg nem érdemes.
A 25-ös ugyanis még a nemvárt napján sem biztos,hogy kimutatja a terhességet! Várj legalább a nemvárt előtti reggelig!
Drukkolok!!
Írj hogy mi lett!!
Kedves Kérdező!
Nekem a nem várt előtt 4 nappal pozitív lett, igaz olyan halvány, hogy alig lehetett látni, és ráadásul medi-labbal, (tudom sokmindenkinek nem vált be)..De az említett tesztekkel csak a kimaradás után 3-4 nappal látszott...
17+5 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!