Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22 hetesen 9 és fél kg nagyon...

22 hetesen 9 és fél kg nagyon sok? Nem birok nem enni.

Figyelt kérdés
Soha nem is voltam rosszul a terhességem alatt sem végig ettem...Szinte mindent megeszek...:-((Nagyon durva őszinte véleményt kérek....köszi Csajszik!
2009. okt. 15. 08:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is igy volt, most vagyok a 34. hetben es eddig 22 kg jott fel...ez ilyen, ne aggodj, kicsusszan a babo es lemennek a kilok es megszunik az a franya farkasehseg ami a kezdetektol megvan - en meg ejjel is eszem neha, hormonalis etvagy...
2009. okt. 15. 08:51
 2/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod az a legszebb hogy nagyon nem is tudom hova megy a popora egy kicsi az tuti meg a pocimra..:-))

Nem lesz a Babámnak baja?Védőnöm tuti lecsesz..:-((

Mert amugy sem voltam 40 kg.:-((

De jól érzem magam minden ok.

2009. okt. 15. 08:57
 3/19 anonim ***** válasza:
81%
Szia! Én hormon kezelés alatt lettem terhes ami annyit jelent hogy elötte 80 kiló voltam és kezeléás után több mint 100 pontosan 104 most 109,5 és lesz...om hogy a védőnőnek mi a véleménye erről. Nekem sem voltak rosszulléteim feljött és majd le is megy! Ne 30 kilót hízzunk az a lényeg. 16 kiló ami még belefér. Bőven benne vagy! Még én is de engem is mindig megpiszkálnak vele. :) Én nem is eszek van hogy elfelejtem egésznap! :)
2009. okt. 15. 09:20
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

szia

ha nem érzed hogy sok lenne a kiló ami felszaladt rád, akkor nincs baj. Az a lényeg hogy könnyen kapj levegőt, és ne essen nehezedre pl egy kis séta.

Én 30hetes kismama vagyok és eddig rám 7kg szalad fel.

2009. okt. 15. 09:44
 5/19 anonim ***** válasza:
84%

Ha nem okoz Neked és a Picinek sem gondot, akkor nincs baj :)

24 hetesen +15 kg-nál járok, első két terhességem alatt is 30 kg-ot híztam, de jól voltunk, most is jól vagyunk :)

Nem mindenki olyan, hogy minden egyes falatra odafigyel és minimálisat hízik!!! Ez a divat, de nem vagyunk egyformák.

2009. okt. 15. 09:52
 6/19 anonim ***** válasza:
74%
Én ennél sokkal jobban vigyáznék. Előfordulhat hogy a végén még beindul igazán a hízás, vagy nagyon fogsz vizesedni, ki tudja?! Nyilván fogyókúrázni nem szabad, de zabálni sem kell. Jó arra fogni, hogy hormonális étvágy, de ha belegondolsz a nem babás időszakodra biztos észrevetted, hogy ha sokat eszel, kitágul a gyomrod és még éhesebb leszel... vagy hogy ha jól bevacsorázol reggel még éhesebb vagy... vagy ha sok szénhidrátot eszel pár napig akkor még jobban kívánod, hiszen köztudott hogy nyilván nem káros mint a cigi de függőséget okoz. Rajtam is volt 5-6 kiló felesleg biztos, imádok enni, imádom a zsíros ételeket, legszívesebben csülköt ennék minden nap. De a babának abban aztán nincs semmi tápanyag, sem a csokiban, sem a csipszben, sem a lekváros kenyérben. Én 3kilót híztam a 21.hétre és hidd el hogy nem koplalok. Persze minden ember más, lehet hogy én a végén fogok 10-et hízni :) szerintem ez nem egy divat, hogy nem hízunk disznóra a gyerek mögé bújva. Én a férjemnek továbbra is tetszeni szeretnék... amúgy is lesznek hónapok amikor kevesebb figyelmet fog kapni és azt a pár lopott órát szeretném ha ugyanazzal a nővel töltené akibe beleszeretett és nem egy elhízott melegítős anyával... Szépen hangzik amikor azt mondják a nők hogy "engem úgy is szeretnek"... hát persze :) engem is szeretnének, de én azt szeretném hogy ne csak mint anyát szeressenek hanem továbbra is mint nőt imádjanak. Persze kinek mi a fontos. A kilók utána nyilván leolvadnak, de azért nem mindegy mennyit kell leadni, utána milyen lesz a bőröd állaga, stb...
2009. okt. 15. 10:16
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sok. Én annak idején beszélgettem erről a dokimmal, hogy mennyi az ideális súlygyarapodás stb. Ő azt mondta, hogy ha túl sokat hízik a kismama, lehet, hogy ő észre sem veszi, de a szervezetét jelentősen megterheli, komplikáltabb lehet a szülése, mert egy csomó plussz semmit cipel magával. Kicsit fogd vissza magad, mert a kilók a vége felé még jobban szaladnak fel. Leadni sem lesz majd egyszerű.
2009. okt. 15. 10:26
 8/19 anonim ***** válasza:
84%

Na azért maradjunk annyiban, hogy a 21. hétre 3 kg sem annyira elfogadott. Hogy lehet összehasonlítani 2 terhességet? Van aki végighányja az egészet és nem bír enni, van aki manöken alkatú akar maradni ezért csak salátákat eszik(mert abban van a vitamin, isten ments egy kis édesség!

ÉS vannak olyan kismamák, akik végig tudnak enni és nem is akarnak koplalni. Ezért nem kell senkit piszkálni.

Én egyáltalán nem nassolok, nem zabálom halálra magam, szinte ugyanazt eszem mint eddig, de több gyümölcsöt és tejterméket, salátát iktatok be napközben. Egy kis túrórudi meg belefér néha.

26 hetesen 10 kg +-om van. Egy kicsit jobban oda kell figyelnünk arra, hogy mit eszünk, mert lassan már a levegőtől is hízunk hetente 300-400 grammot.

2009. okt. 15. 10:28
 9/19 A kérdező kommentje:

Sziasztok hát köszike a válaszokat.

Nem nassolok nem eszem csipszet csokit nem iszom cukros ücsiket.Csak terhességem előtt salátán meg zöldségen éltem és sztem ezért szaladtak fel a kilok ilyen gyorsan nem eszem többet mint más ember legalábbis itt csaldon belül.És többet alszom pihenek.Godolom ez is közre játszik hogy nem pörgök hanem nyugis vagyok de tényleg nem nassolok a leleteim kitűnőek meg vagyok dicsérve ...viszont a saltát amiért rajongtam kihánynám ha megenném....pedig próbáltam ilyen kajákat enni de nem megy..igaz nem is eszek tulzottan zsiros kajákat csak mindent eszek sok gyümölcsöt és tejterméket de azt sokat...Remélem azért nem hizom olyan sokat majd a végére..Köszi mégegyszer a válaszokat!

2009. okt. 15. 10:50
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Bírom az ilyen lepontozókat... a kérdező őszinte választ várt, miért baj az ha másnak az őszinte válasza más mint másé? A kérdés úgy szól hasznos e a vélemény?! szerinem a kérdezőnek is az a hasznos ha több véleményt hall. Nyilván aki lepontozott az kövérre szeretne hízni :) minden terhesség más és minden vélemény más... ez az értelme az oldalnak. bocs a kérdezőtől, gondoltam hasznos az ellenvélemény is.
2009. okt. 15. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!