Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29 hetesen normális, hogy...

29 hetesen normális, hogy gyakran van hányingerem, szédülök, olyan gyenge vagyok, hogy alig bírok felállni?

Figyelt kérdés
ez kb. 4 napja van,minden nap 1/2-1-másfél óráig tart.
2009. nov. 19. 11:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen normális és egész terhesség alatt normális. Énis állandóan gyenge voltam, de nagyon! Azóta már 3 a csemete. :)
2009. nov. 19. 11:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Az első 16 hét is így telt,aztán egész jó volt,most+megint,remélem a kislányom jól van,azt érzem,hogy mocizik,úgyhogy biztos nincs semmi baja,csak Én vok olyan,mint a mosott s...:-(.Attól félek,hogy a vérnyomásommal vmi gáz,az nem baj,ha alacsony,de ha magas akkor az nem túl jó.De remélem hogy ilyen tünetei inkább az alacsony vérnyomásnak vannak.Valaki,tapasztalat?
2009. nov. 19. 12:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Igen a magas vérnyomás nemjó terhesség alatt, viszont sztem a túl alacsony sem, mert ezt sajna tapasztalom. Nekem néha rettenetesen alacsony (60/80), annyira, hogy iszonyatosan szédülök. És semmi ellenszer nincs rá ez a legrosszabb! :( 2.szülésemnél elájultam, 3.terhességem vége felé majd meghaltam a szédülésemmel és alacsonyvérnyomással, az elsőnél meg mindenhol ahová mentem össze akartam esni, annyira gyenge voltam. Hiába hívtünk volna ki orvost, nem tudott volna rajtam segíteni! Ennél rosszabb nincs. Magas vérnyomásra legalább gyógyszer van. :( De Te ne aggódj ez csak egy állapot, amiután ha vége lesz visszanyered régi önmagad! Jó egészséget nektek!
2009. nov. 19. 12:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!
2009. nov. 19. 12:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Próbálj szerezni egy vérnyomás-mérőt (nekem pl. a védőnő adott kölcsön) és ellenőrizd a vérnyomásodat, akkor kiderül, hogy az alacsonyságától szédülsz-e esetleg.
2009. nov. 19. 12:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Van mérőm,csak most elromlott, holnap viszem csináltatni,addig is kellet egy sos válasz.
2009. nov. 19. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!