Teljesen mindegy mennyire vagyok fáradt vagy mikor fekszem le este, képtelen vagyok 3 óránál többet aludni. Felébredek és csak forgolódok, nem bírok visszaaludni. Más van így? Mit tudnék tenni ez ellen? Kb egy hete van ez.
Én már most a 33. héten így vagyok. Jár az agyam egyfolytában. Ehhez képest tegnap éjjel végig aludtam, reggel meg ez volt furcsa.
Nem jó már nekem semmi :)) Annyira várom a babát, izgulok... kicsit félek is.
2011. júl. 7. 06:28
2/13 anonim válasza:
Én forgolódni sem tudok :( már 3 hete. Nagyon rosszul vagyok éjszakánként. Elalszom, de nagyon sokszor ébredek arra, hogy fáj mindenem, fordulni kéne, de nem bírok megmoccanni, zsibbad a karom, fáj a medencecsontom, ja, és pisilni kell. Ez minden éjjel 5-7 x.Én ha nem tudok visszaaludni, akkor iszom egy pohár tejet, vagy olvasok. Nemsokára vége, kitartás!!! 37 h
2011. júl. 7. 06:31
3/13 anonim válasza:
Ötletem nincs, esetleg olvasgass az ágyban (engem ez elálmosít), vagy filmezz (ez még jobban álmosít :)), egy pohár meleg tej?
Egyébként én sem tudok aludni, 9-kor kezdődik este az első menet a fiunk részéről, a második éjjel, de akkor átfordulok, a harmadik reggel 5-kor :)
Már most elég kimerült vagyok az 1 éves lánykánk mellett, és még van vissza néhány hét :) 32 hkm
2011. júl. 7. 07:12
4/13 anonim válasza:
Erre sajnos csak a szülés lesz a megoldás!
Nekem a 33. héttől mindenhogy kényelmetlen volt, a 36. héttől 10 percenként jártam pisilni éjjel, úgyhogy nem sokat aludtam, szerencsére 38+2-re szültem, nem sokáig kellett kibírni!
(Igaz azóta sem aludtam még egy jót, pedig már 8 hónapos a kisfiam, de a terhesség alatti nem alvás valahogy hozzászoktatott ehhez, már nem is olyan nehéz elviselni!)
Szóval kitartást és szép, könnyű szülést kívánok!
2011. júl. 7. 07:39
5/13 anonim válasza:
33 hetes vagyok én is, és én sem alszom, két óránként fel ébredek pisilni, nem kényelmes fekve, de lassan ülve sem. Sajnos ki kell várnunk, erre tényleg a szülés a megoldás :)
2011. júl. 7. 08:45
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, már nagyon várom hogy megszülessen a kisfiam. Remélem hamarosan a kezemben tarthatom.
2011. júl. 7. 10:16
7/13 anonim válasza:
Kedves Kérdező,
Annyira Veled érzek. Tavaly ugyanekkor ugyanúgy 37 hetes voltam, rekkenő hőségben, és nem bírtam aludni.
Nekem sem segített semmi. :-)
Kitartás, mindjárt itt a vége!
2011. júl. 10. 21:09
8/13 anonim válasza:
Most is és az első terhességemnél is sosem tudtam már aludni 3 óránál többet a vége felé bár még csak 35 hetes vagyok most,de már most nem bírok...Mindjárt vége van:)S érezheted a piciny kis csöpséged édes illatát és minden rosszat elfeljtesz:)
2011. júl. 10. 21:29
9/13 anonim válasza:
Hát, kedves kérdező, én is pont tavaly ilyenkor voltam ennyi idős. Nem akarlak elkeseríteni, de én is pont ilyen voltam. A sok gondolat sem hagyott szerintem aludni, meg a pocak sem. Ráadásul tényleg nagyon-nagyon meleg volt. Ezt csak az a hét űberelte, amikor szültem. Na, az kiverte a biztosítékot. Szülés után a hormonok játéka is teszi szerintem, meg + tényleg nagyon forróság volt, de én csak hideg vizes borogatásokkal tudtam aludni.
2011. júl. 10. 21:35
10/13 anonim válasza:
Sajnos én sem tudok aléudni hetek óta egy jót. Hol a rémálmaim miatt, hol pedig a pisilés miatt. Sajnos hajnalokig nem bírok aludni, de aztán délig alszom. Így kevés időm marad készülődni, mosni, vasalni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!