Normális hogy 36 hetesen nem bírok csak ülve aludni, fáj a farcsontom, feszül a szeméremcsontom és olyan mintha mindig kakilni kellene?
Én holnap töltöm a 37.hetet. De ez a medence tágulás miatt fájdalom, feszülés, a derékban, combtő-szeméremcsontban nekem is megvan, bár már jobb, de olyan 25. héttől 30-ig nagyon dúrván fájt, volt hogy lábra sem bírtam állni. Most csak a derekam fáj így néha. Ezzel nem tudsz mit csinálni, normális dolog.
Nekem sem fordult be a babám, így 39 hetesen (betöltött) megcsászároz a dokim. Volt pár ismerősöm akinek császárja volt, mondták hogy nem kell tőle félni, az érzéstelenítés sem fáj.
Minden jót kívánok és majd gyors épülést a császárból (ha addig nem fordul meg!)
Ani
Köszönöm a biztatást. Már nagyon nyűgös vagyok és sokszor szégyenlem magam mert mindig fáj valamim. Alig várom már hogy megszülessen a lányom és akkor remélem minden elmúlik.
Mindenkinek sok szerencsét és szép szülést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!