3 napja fáj az egész hasam kerülete, mintha ki akarna szakadni a helyéről! Éjszaka sem tudok aludni, mert a pocim fáj, és húzodik, és a szeméremcsontom is fáj. Ez jól van így?
Szia!
Nekem is szokott fájni,azt mondta az orvosom,hogy tágulnak a csontok meg a szalagok. 3*1 Magne b6-ot kell szednem, nekem bevált. Szerintem nyugi,minden rendben lehet,de azért majd említsd meg a dokidnak, fölöslegesen nem kell szenvedni. B6 szedhető,van ismerősöm, aki 3*2-t szed. Egyébként én se tudom kitapintani a babót,csak a mozgásából érzem hol lehet. 27 hetes vagyok.
Ja a húzódásra meg vegyél krémet, nekem az Avent stria elleni krém vált be, de bármilyen testápoló jó.
Boldog babavárást! :)
Szia!
Örülök hogy feltetted ezt a kérdést így nekem már nem kell.
Én ugyan ezektől a panaszoktól szenvedek. Nálam még + annyi hogy bal oldalon iszonyatosan fáj a csípőm ha ráfekszem.
Én a 22.-ik hétben járok és kb 1 hete érzem ezeket a tüneteket. Én sem tudom hogy fekszik a babám és néha úgy fáj a hasam hogy nem merek semerre fordulni mert azt gondolom hogy ezzel ártok neki. Inkább félig ülő félig fekvő helyzetbe fekszem hanyatt és nem merek elaludni.
vettem ilyen szopi párnát a Brendonban amivel pihenni is lehet,,, néha segít.
Remélem veled együtt én is választ kaphatok rá hogy mit tegyek.
Üdv: 22 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!