Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3 napja fáj az egész hasam...

3 napja fáj az egész hasam kerülete, mintha ki akarna szakadni a helyéről! Éjszaka sem tudok aludni, mert a pocim fáj, és húzodik, és a szeméremcsontom is fáj. Ez jól van így?

Figyelt kérdés
29hetes kismama vagyok.Én még nem tudom kitapintani, hogy a bébikém, hogy fekszik,(hol a feje stb).Ez gond?Viszont azt érzem, hogy most teljesen a hasam legalján van , és remegős mozgásai vannak.
2008. márc. 7. 08:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is szokott fájni,azt mondta az orvosom,hogy tágulnak a csontok meg a szalagok. 3*1 Magne b6-ot kell szednem, nekem bevált. Szerintem nyugi,minden rendben lehet,de azért majd említsd meg a dokidnak, fölöslegesen nem kell szenvedni. B6 szedhető,van ismerősöm, aki 3*2-t szed. Egyébként én se tudom kitapintani a babót,csak a mozgásából érzem hol lehet. 27 hetes vagyok.

2008. márc. 7. 08:40
 2/3 anonim ***** válasza:

Ja a húzódásra meg vegyél krémet, nekem az Avent stria elleni krém vált be, de bármilyen testápoló jó.

Boldog babavárást! :)

2008. márc. 7. 08:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Örülök hogy feltetted ezt a kérdést így nekem már nem kell.

Én ugyan ezektől a panaszoktól szenvedek. Nálam még + annyi hogy bal oldalon iszonyatosan fáj a csípőm ha ráfekszem.

Én a 22.-ik hétben járok és kb 1 hete érzem ezeket a tüneteket. Én sem tudom hogy fekszik a babám és néha úgy fáj a hasam hogy nem merek semerre fordulni mert azt gondolom hogy ezzel ártok neki. Inkább félig ülő félig fekvő helyzetbe fekszem hanyatt és nem merek elaludni.

vettem ilyen szopi párnát a Brendonban amivel pihenni is lehet,,, néha segít.

Remélem veled együtt én is választ kaphatok rá hogy mit tegyek.

Üdv: 22 hetes kismama

2008. márc. 7. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!