Nagyon fáj a szeméremcsontom, mitől lehet? 18-19 h km
Legtöbbször annak fáj, akinek fejvégű fekvésű a bébi, de fájhat azért is mert a baba nyom egy ideget, és fájhat azért is mert tágul a medence, teljesen normális dolog.
22.hetes
szia!
35 hetes vagyok és kb a 20. héttől kezdődően majd betojtam úgy fájt... mostanra sem javult, sőőőőtt! -kb 2 hete ropog is néha hallhatóan a csontom alul- főleg mikor este alvásnál megfordulok lassan egyik oldalról a másikra. hiába lassan fordulok mindig roppan és borzasztóan fáj is ilyenkor.
Azt vettem észre ha nem fekszem "túl" sokat és nem ülök egy helyben sokat akkor nem annyira gáz! jövő hét megyek dokihoz és azért rákérdezek hogy ez tényleg ennyire normális-e mert az első gyerekemmel ilyen nem volt!
Köszönöm a válaszokat!
Az első gyerekkel nekem sem volt, azért fura ez. És tényleg akkor van inkább ha sokat fekszem, vagy ülök.
Nem is értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!