Csak én nem bírok aludni 37 hetesen?
Teljesen mindegy mennyire vagyok fáradt vagy mikor fekszem le este, képtelen vagyok 3 óránál többet aludni. Felébredek és csak forgolódok, nem bírok visszaaludni. Más van így? Mit tudnék tenni ez ellen? Kb egy hete van ez.
Köszönöm a segítséget.
37 hetes kismama
Szia!
Ezt a kérdést mintha csak én tettem volna fel:S
Én már hetek óta nem birok aludni.
Hol a gondolatok kínoznak,hol a pisi,hol a medencém fáj,hol zsibbadok,hol görcsöl a lábam,és most a legjobb ami még sosem volt,elkezdtem fulladni:S Arra ébredek fel éjjel,hogy nem kapok levegőt,meg fogok fulladni.
Na de már csak 3 hét van hátra azt meg már majd csak kibirjuk!
Szép 3 hetet kívánok és könnyű szülést!
Kedves Kérdező!
Én még csak 33+6 hetes vagyok de én sem tudok normálisan aludni két napja. (Mióta újra beköszöntött ez a hatalmas kánikula.) Egyszerűen hajnali fél2-2-ig el sem tudok aludni, mert sehogy sem jó feküdni. A derekam rettenetesen sajog, akármelyik oldalamra fekszem, de ha háton próbálok meg pihenni akkor is nagy fájdalmaim vannak. Nehezen kapok levegőt (ráadásul még asthma-s is vagyok...) és az állandó pisilési ingerről már ne is beszéljünk. Tegnap előtt éjszaka olyan fejgörcsöm volt, már majdnem megzavarodtam tőle. Hideg vizes borogatást tettem a homlokomra, hátha attól elmúlik de egészen másnap reggelig fájt a fejem, ráadásul a fogaimra is ráhúzódott. :( Eddig még ventilátorom sem volt, ugyanis a régi elromlott, ma javítottuk meg, legalább már az van a szobában. :-) Sokszor a párom helyett a falhoz bújok hozzá, mert az legalább viszonylag hideg. (persze a pocakomat betakarom) Mondjuk annyira nem szeretnék panaszkodni mert soha nem volt semmi bajom a várandósságom alatt ezidáig, nem voltak tipikus terhestüneteim...Viszont ez a derékfájás, ez valami borzalmas. Néha már a sírás kerülget. :( Én 44 kilóval kezdtem a várandósságom, 14 kilót híztam és meglehetősen alacsony is vagyok (159 cm) és ehhez képest hatalmas pocakom van ... Tehát meglehetősen nehézkes már most, de már csak 6 hét van hátra. :) Minden Kismamának kitartást kívánok ebben a nagy hőségben, főleg akik már majdnem a célegyenesben vannak, már nem sok van hátra addig a napig, amikor végre láthatjuk majd a Babáinkat! :-) Gondoljatok erre és máris könnyebb lesz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!