Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy tetszik nektek ez a...

Hogy tetszik nektek ez a babakocsi? (kép)

Figyelt kérdés

3 funkciós, végre találtunk Retro babakocsit, ami modern is:-)

Nekem álom babakocsi:))

[link]

2013. jún. 28. 17:29
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Szerintem, nem jó a kocsi, mert a kerekei nem forognak, és aki sokat sétál a babával, annak nagy hátrány. Nekem is volt ilyesmi kocsi a lányomnak, és egyből lecseréltük, mert nem lehetett irányítani, és sokszor veszélyes volt, ha a védőnőhöz kellet felmenni, mert a főúton kanyarodni nagyon nehéz .
2013. jún. 29. 08:51
 32/39 anonim ***** válasza:
Nagyon cuki!!! De mit számít hogy idegeneknek tetszik-e vagy sem?
2013. jún. 29. 09:38
 33/39 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok, köszi a válaszokat!

Viszont az piszkosul nem tetszik hogy valaki imád pirosat adni a másiknak. Nem egy olyan kérdés volt, amire lehet olyan választ adni, ami nemigaz, vagy butaság. Szimplán csak egy kérdés, kinek tetszk és kinek nem, esetleg miért gondolja úgy.

Mindenkinek a válaszát hasznosnak találtam, ha tetszik ha nem.

És köszönöm, akik el is mondták.

Lehet, hogy a "nem forfó" kerékkel bajlódni fogok, de ígérem egy pár hónap múlva megírom, hogy becses darab maradt vagy tolom éjjel-nappal:)

Még egyszer köszönöm a válaszokat!!

2013. jún. 29. 10:07
 34/39 anonim ***** válasza:
nekem sem tetszik :)
2013. jún. 29. 20:57
 35/39 anonim ***** válasza:

a baj az vele,hogy nem biztonságos

és tényleg nehezen irányítható.én nem venném meg.de ha neked tetszik,ez a lényeg.:)

2013. jún. 29. 20:58
 36/39 anonim ***** válasza:
Nekem végülis tetszik.
2013. júl. 2. 06:01
 37/39 A kérdező kommentje:

Ígértem , hogy megírom milyen a kocsi.

Akik azt írtak hogy bolygósítható kerék jobb, tévedtek. A boltban kiválóan közlekedek vele, az utcán meg maga a tökéletesség, nem érzi meg az útoadkákat. Én ajánlani tudom:-) !!! Mindenki csodálja, én meg büszke vagyok a babára és a kocsira;-)

Nagyon szuper!:-) 2 hónapja született meg a kislányom :-)

2013. nov. 24. 00:21
 38/39 anonim ***** válasza:
Gratulálok a babához és hogy bevált a kocsi! Sportrész is van hozzá?
2013. nov. 25. 06:55
 39/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm :-) 3 funkciós, sport, hordozó, meg a mózes:-) de majd 1 és fél 2 éves korában, biztos veszek sport összecsukható babakocsit:-)
2013. nov. 25. 10:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!